Tipy na aplikace pro Chromecast #5 – Twitch

Tipy na aplikace pro Chromecast #5 – Twitch
2016-02-26T08:34:47+02:00
• 26. 2. 2016

Internetová služba Twitch patří k těm, jež umožňují streamovat, tedy vysílat, živý přenos na internet například při hraní her.

unnamed_result

Aplikace Twitch slouží k tomu, abyste své oblíbené let’s playery mohli sledovat pohodlně ze svého mobilního zařízení. Velkou výhodou je podpora malé chytré krabičky Chromecast ve vaší televizi. Pokud nechcete Twitch spouštět přes HDMI kabely v notebooku anebo herní konzole, pak je pro vás aplikace povinností. I v tomto případě je nutné, aby byl Chromecast připojen na stejnou Wi-Fi síť, jako je vaše mobilní zařízení.

unnamed_result unnamed (1)_result

V momentě, kdy si zapnete přehrávání živého přenosu, lze si zapnout Twitch v Chromecastu malou ikonkou, která se automaticky objeví u videa. Po klepnutí na ni se na obrazovce televize zobrazí velké logo Twitch a po chvilce začne přehrávání. Vše je od dané chvíle plně automatické. Navíc máte i tu výhodu, že lze během přehrávání normálně dále pod videem chatovat s ostatními.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Velkou výhodou je i to, že Twitch se dá spustit na Chromecastu i na zařízení iOS. Aplikace je ke stažení zcela zdarma pro operační systémy Android a iOS.

logo-app Twitch Twitch Interactive, Inc. Zdarma ANDROID logo-app Twitch Developer Zdarma iOS [winphone cena=“]/twitchtv/9nblggh16jd8[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat