Samsung začíná lákat na představení novinek #TheNextGalaxy aktualizováno

Samsung začíná lákat na představení novinek #TheNextGalaxy [aktualizováno]
2016-02-18T14:00:33+02:00
• 18. 2. 2016
1

Aktualizováno 18. 2.

Samsung pokračuje ve své základní marketingové kampani. Tentokrát se zaměřil na historii mobilů a smartphonů, kde nezapomněl vyzdvihnout své úspěchy.

Aktualizováno 16. 2.

Kromě kampaně #TheNextGalaxy se rozjíždí další s názvem „Seven Days of Unboxing“ (sedm dní rozbalování). Samozřejmě také ve jménu chystaných novinek. Tentokrát se jedná o iniciativu v rámci švédské pobočky Samsungu. V prvním videu nechali nahlédnou čtyřletého kluka na Galaxy S7 a ten se pak pokusil namalovat, co viděl. V druhém provedli stejný pokus s lamou (se zvířetem). Ano, také nechali zvíře namalovat, co vidělo. Další videa budou odhalena na stránkách www.sevendaysofunboxing.com.

Původní článek 1. 2.

O modelu S7 se diskutuje již nějaký ten pátek a některé spekulace vypadají opravdu zajímavě, na druhou stranu se objevily i ty, s nimiž prakticky nelze počítat. Nicméně stejně každý čeká, až výrobce na oficiálním představení uvede daný výrobek. Dnes tak Samsung odhaluje, kdy dojde k oficiálnímu představení nového modelu S7.

Ve videu můžete vidět muže s brýlemi Gear VR, jak sleduje známou kostku doprovázející tyto události. Možná se tak dočkáme představení ve virtuální realitě, jak to naposledy udělala společnost OnePlus. Nebo se budou novinky týkat také tohoto nového trendu.

Mezi specifikacemi očekáváme tak Snapdragon 820, na nějž se snad každý těší a chce vidět, jak se s tím výrobce popasoval, dále slot na microSD kartu, větší než 5palcový displej a možná se dočkáme i USB portu typu C. Vše se tedy dozvíme 21. února na veletrhu MWC.

Zdroje: androidpolice.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Jiří Pleskot

1. 2. 2016, 21:51

A proč má být 11. březen velkým dnem?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat