Huawei brzy představí Honor Holly 2 Plus

Huawei brzy představí Honor Holly 2 Plus
2016-01-23T11:40:28+02:00
• 23. 1. 2016

Na konec ledna si společnost Huawei připravila oficiální tiskovou konferenci k příležitosti uvedení nového telefonu. Podle posledních informací dojde k odhalení modelu s názvem Honor Holly 2 Plus, který by měl přijít po boku dlouho očekávaného Honoru 5x. První jmenovaný stihnul uniknout již na oficiálním snímku, avšak lepší bude si počkat na příští týden, kdy čínského výrobce upřesní všechny dnešní informace.

Honor-Holly-2-Plus

Přední panel zabere 5palcový IPS panel s HD rozlišením, jemuž bude plnit službu čtyřjádrový procesor (1,3 GHz) založený na 64bitové architektuře a 2GB operační paměť RAM. V základu si našlo místo 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Milovníci selfie snímků mohou využití 5megapixelovou kamerku, zatímco zadní část nabídne 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

O celkovou výdrž se tentokrát postará baterie s kapacitou 4 000 mAh. Mezi ostatní prvky výbavy můžeme zařadit podporu sítí 4. generace, funkci dual-SIM nebo softwarovou nadstavbu EMUI z vlastní dílny běžící pod neupřesněnou verzí systému Android. Prodejní cena není prozatím známá, nicméně vzhledem k absenci čtečky otisků prstů či obyčejné konstrukci z plastu, nelze očekávat žádnou vysokou laťku.

Zdroj: pc-tablet.co.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat