Cut the Rope: Magic – další pokračování legendární hry

Cut the Rope: Magic – další pokračování legendární hry
2015-12-17T19:50:58+02:00
• 17. 12. 2015

Pro Android a iOS bylo dnes vydáno další pokračování populární logické hry Cut the Rope, tentokrát s podnázvem „Magic“. V tomto díle se zelený Om Nom vydává do světa knihy kouzel, kde je vaším úkolem získat ukradenou cukrovinku zpět od zákeřného pavoučího čaroděje.

V každé úrovni musí hráč dopravit cukrovinku k zelené příšerce sekáním provazů, používáním vzduchových pump a dalších nástrojů tak, jak jsme již z předchozích dílů zvyklí. Aby byl však naplno využit kouzelný motiv tohoto dílu, lze postavičku Om Nom proměnit do pěti různých podob, z nichž každá má svou výhodu oproti zbylým čtyřem a specifickým způsobem vám každá z nich dokáže usnadnit průchod jednotlivými úrovněmi.

ctrm_screenshot_iphone_5_01_en ctrm_screenshot_iphone_5_02_en

Pokud například proměníte Om Nom v ptáka, dostane schopnost létat, čímž se hráči usnadní doprava k bonbónku nebo ke hvězdám, jejichž sbírání je taktéž jedním z cílů v každé úrovni. Postupem času se odemknou také další čtyři podoby – ryba, myš, duch a dítě, každá s jinou speciální schopností.

Při postupu jednotlivými úrovněmi musí hráči sbírat také hvězdičky, které později poslouží k odemykání bonusů, jako jsou například „magické krystaly“. Zároveň jsou hvězdičky nezbytné k odemykání dalších úrovní, případně mohou využít již získané magické krystaly, kterými lze další úrovně odemykat okamžitě. Prostřednictvím nákupů v aplikaci lze pak zakoupit například vyřešení celé úrovně.

ctrm_screenshot_Iphone_5_03_en ctrm_screenshot_iphone_5_04_en

Jak již bylo řečeno v úvodu, hra je dostupná pro Android, iOS a mimo jiné také prostřednictvím Amazon Appstore. Pro Android a přes Amazon je hra dostupná zcela zdarma, verze pro jablečnou platformu vás pak vyjde na 0,99 €. Níže ještě přikládáme oficiální trailer k novému vydání legendární hry.

logo-app Cut the Rope: Magic ZeptoLab Zdarma ANDROID logo-app Cut the Rope: Magiс GOLD Developer 0,99 € iOS

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat