Alcatel začíná prodávat OneTouch Pixi First

Alcatel začíná prodávat OneTouch Pixi First
2015-12-15T07:15:07+02:00
• 15. 12. 2015
1

Další novinka uvedená během letošního ročníku veletrhu IFA v Berlíně má nakročeno na náš trh, a to hned poté, co jsme vás informovali o zahájení prodeje tabletu OneTouch Pixi 3 (10). Každopádně i přes velmi podprůměrný hardware by mohl uspokojit hlavně nenáročné uživatele. U modelu OneTouch Pixi First nejspíš oceníte kompaktní rozměry, poměrně líbivý design a cenovku nepřekračující hranici ani 2 tisíc korun.

smartphone-colors

V jeho čele zaujímá místo 4palcový WVGA displej a přední 2megapixelová kamerka. Uvnitř vyplňuje místo čtyřjádrový procesor Spreadtrum 7731 s taktovací frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Mali-400 MP2 a 512MB operační paměť RAM. Ze 4GB úložiště jsou k dispozici pouze 2 GB, takže slot pro paměťové microSD karty přijde rozhodně vhod. Při udané hmotnosti 125 gramů měří celá konstrukce měří 122,1 x 64,4 x 9,7 mm.

smartphone-camera

Zadní část zabírá 5megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a Li-ion baterie o velikosti 1 450mAh. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Mezi ostatní prvky výbavy patří funkce WiFi, postarší Bluetooth 2.1, GPS, A-GPS nebo FM rádio. Pro český trh byla stanovena cena 1 890 Kč včetně daně a na výběr budou dvě barevné varianty – břidlicově šedá, jemně zlatá.

smartphone-batter

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ján Valkovič

15. 12. 2015, 7:21

Ideálny telefón za zlé vysvedčenie alebo za trest :-))))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat