Twitter mění prvek „oblíbené“ a nahrazuje jej „líbí se“

Twitter mění prvek „oblíbené“ a nahrazuje jej „líbí se“
2015-11-05T09:45:00+02:00
• 5. 11. 2015

Twitter se již dlouhou dobu snaží přilákat uživatele, jelikož taktéž jako ostatní sociální sítě nabízí vcelku originální službu. Nicméně stálí uživatelé si mohou sem tam všimnout určitých změn na kráse, či dokonce funkčnosti, kterou se následně zabývají. Dnes už novinka v podobě změny tlačítka obletuje všechna možná zařízení tak, aby si novou animaci srdce mohl užít každý.

Screenshot_2015-11-04-18-31-49 Screenshot_2015-11-04-18-32-06

Jak již popisuje nadpis a úvod článku, dnes se jedná spíše o kosmetickou úpravu, než o změnu ve funkčnosti. Standardní hvězdu, která se zbarví do  žluta,  když na ni kliknete, čímž také označíte příspěvek jako oblíbený, nyní nahrazuje červené srdce „to se mi líbí“. K tomu konceptu a následnému provedení nedošlo jen tak, přeci jen sociální síť očividně potřebuje takové tlačítko, díky němuž si uživatelé uvědomí kvalitu svého příspěvku.

Bohužel zatím nebylo nikde řečeno, za jak dlouho nebo jestli se všechna zařízení a verze systémů dočkají novinky. Avšak na webové verzi je již srdce aktivní a na pár mých testovacích zařízení s Androidem 5.1 Lollipop též a samozřejmě uživatelé iOS by také neměli mít obavy.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat