Nakupování bez platebních karet ve Windows Phone Store umožňuje nově i O2

Nakupování bez platebních karet ve Windows Phone Store umožňuje nově i O2
2015-11-06T08:54:01+02:00
• 6. 11. 2015

Po operátorech T-Mobile a Vodafone zprovoznilo mobilní platby ve Windows Phone Store také O2, které nyní umožňuje jak rezidentním, tak firemním zákazníkům nakupovat bez použití platební karty. Částka za aplikace se pak připočte k měsíčnímu vyúčtování, zákazníkům s předplacenou kartou bude částka za nákup odečtena z kreditu.

Výstřižek

„Podíl zařízení s operačním systémem Windows v naší síti aktuálně tvoří 7 % a stále roste. V naší nabídce najdou fanoušci značky Microsoft šest telefonů, všechny s podporou nejrychlejšího internetu 4G LTE. Platba přes O2 jejich uživatelům nyní přináší možnost zaplatit za aplikace, hry či hudbu jednoduše a bezpečně, bez nutnosti zadávat údaje z platební karty,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

Windows_Phone_platba_pres_O2

Pokud chce zákazník za služby zaplatit prostřednictvím O2, stačí jako způsob úhrady zvolit platbu přes O2, další postup při nákupu zůstává neměnný. Maximální hodnota jedné transakce při platbě přes O2 je nastavena na 1 500 korun, měsíčně může zákazník utratit maximálně 5 000 korun.

Jedinou podmínkou pro používání mobilních plateb je aktivní služba m-platba, kterou mají rezidentní zákazníci aktivovanou automaticky, ti firemní si m-platbu musí ručně aktivovat v online samoobsluze Moje O2.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat