Activite Steel – nové hodinky od společnosti Withings

Activite Steel – nové hodinky od společnosti Withings
2015-11-21T11:30:31+02:00
• 21. 11. 2015

Společnost Withings představila nové hodinky, které se jmenují Activite Steel. Zařízení na první pohled vypadá obyčejně a nepoznali byste, že disponuje chytrými funkcemi. Na hodinkách sice není žádný displej, ale nějaké funkce se zde najdou. Do kategorie Smartwatch bych je určitě nezařadil. Activite Steel jsou spíše takový sportovní náramek, který vypadá jako obyčejné hodinky.

0

Hlavní funkcí těchto hodinek je samozřejmě zobrazování času, které zajišťuje klasický ciferník. Hned vedle se nachází menší ručička, která slouží jako ukazatel procent. Ta zobrazují, kolik již máte splněno z vašeho denního cíle. Tím se dostáváme k funkcím, které obyčejné hodinky nemají. Jak jsem již zmiňoval, jsou konstruovány pro sportovní aktivity, jako je chůze, běhání, plavání, jízda na kole a další. Všechny tyto aktivy se zaznamenávají a posílají do aplikace v mobilním telefonu. Ten je zpracovává a vyhodnocuje na ciferník. Samozřejmě všechny vaše výkony si můžete podrobněji zobrazit v aplikaci. Další funkce jsou měření doby a kvality spánku a vibrační budík, bohužel notifikace byste zde hledali marně. Jediným nárokem na váš mobilní telefon je přítomnost Bluetooth 4.0, nebo vyšší.

 withings-activite-steel-fr

Obrovskou výhodou těchto hodinek je výdrž baterie. Výrobce uvádí 8 měsíců, což je opravdu velice dobré. Activite Steel  jsou vyrobeny z kovu a zatím jsou na trhu pouze ve variaci s gumovým páskem. Na obrázcích vypadají vcelku elegantně. Jejich cenovka se zastavila na 170 dolarech, což je v přepočtu přibližně 4 400 Kč. Podle mě si hodinky oblíbí především sportovci, kteří nechtějí obyčejný sportovní náramek.

Zdroje: withings.com, ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat