Nabíječka ZeroLemon s podporou Quick Charge 2.0 recenze

Nabíječka ZeroLemon s podporou Quick Charge 2.0 [recenze]
2015-09-05T07:30:26+02:00
• 5. 9. 2015
2

ZeroLemon® 18W

Výrobci telefonů s podporou Quick Charge 2.0 zajišťující rychlejší nabíjení mnohdy do balení zapomenou přidat i nabíječku, která tuto technologii podporuje. Zdárným příkladem, kdy se na to výrobce vykašlal, je LG se svým modelem G4. Zde jsme se dočkali podpory, díky vlivu komunity, která se na tom výrazně podílela. Výrobce však do balení nabíječku QC 2.0 nepřibalil, a tak si uživatelé musí své G4 nabíjet pomaleji. Já jsem dostal k otestování nabíječku ZeroLemon s výkonem 18 W a podporou této technologie.

n1

A jak si nabíječka vedla? Velice dobře, doba nabíjení s originální nabíječkou z balení je cca 120 minut, s adaptérem ZeroLemon se doba nabíjení zkrátila na velmi dobrých 82 minut. V dalších měřeních jsem dosahoval zhruba stejných výsledků a rozdíly byly pouze v pár minutách, např. 86 minut.

n3

Testování probíhalo tak, že jsem telefon nechal vybít na 5 % a poté jsem připojil nabíječku. V zařízení jsem nastavil režim letadlo a po celou dobu jsem displej nerozsvítil, aby bylo měření co nejvíce přesné. Na obrázku můžete vidět, jak rychle se měnila procenta nabití baterie v intervalu pěti minut.

Screenshot_2015-08-09-15-08-39

V některých případech se dokázala procenta navýšit až o 10 %. Tyto hodnoty jsou velmi uspokojivé a nabíječku ZeroLemon mohu vřele doporučit všem uživatelům, kteří si chtějí telefon nabít rychleji a zbytečně neztrácet čas. Na přední straně se nachází malá notifikační led dioda, která při plném nabití telefonu ukazuje zelenou barvu, při nabíjení je to modrá.

n2 n5 n4

Nabíječku lze využít u všech telefonů s podporou Quick Charge 2.0.

 

Nabíječku ZeroLemon 18W lze zakoupit na Amazonu za 19 $. Jedinou nevýhodou je nutnost zakoupení redukce z USA zástrčky do české, což je otázka zhruba 150 Kč.

Za poskytnutí těchto zařízení k recenzi společnosti ZeroLemon oficiálně děkuji.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

RostislavZboril

13. 10. 2015, 19:43

Nezasílají do ČR.
ZeroLemon® 18W USB Wall Charger with Qualcomm® Quick Charge 2.0 Technology for Galaxy S6 / Galaxy S6 Edge / Note 4 / Edge, Nexus 6, HTC M9, Xperia Z3 / Z2, Moto X and More (Black)
$11.99 – In Stock
Condition: New
Sold by: ZeroLemonDirect
Sorry, this item can’t be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Filip Eliáš

30. 9. 2015, 16:57

Čau, co je to za aplikací zobrazující statistiky nabijení?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat