MADFINGER vydal zbrusu novou akční hru UNKILLED

MADFINGER vydal zbrusu novou akční hru UNKILLED
2015-09-09T07:45:44+02:00
• 9. 9. 2015

Tvůrci z Madfinger si za svou historii získali velkou popularitu, a to díky svým herním peckám pro mobilní zařízení. Jednalo se tehdy o Dead Trigger a Shadow Gun. Nyní jsme se dočkali dalšího titulu, který se jmenuje Unkilled.

unnamed_result unnamed (4)_result

Ve hře Unkilled na vás čeká hromada zombie dychtících po tom, aby vás mohli zabít. Jedná se o akční střílečku s výborným grafickým zpracováním. Ocitnete se v americkém městě New York, kde jsou nepřátelé nakažení a stali se z nich zombie zabijáci. Úkolem je samozřejmě vyzabíjet všechny do jednoho.

Samotní autoři se chvástají, že si můžete zahrát přes 300 misí, což je již opravdu obrovské číslo na mobilní hru. Zombíci nejsou pouze slabí, narazíte i na různé bosse, kteří vám dají pořádně zabrat. K zabíjení lze využít přes 50 různých zbraní, které lze v průběhu hry vylepšovat. Autory musím pochválit za to, že do hry přidali podporu pro herní ovladače, jež se začínají pomalu prosazovat.

unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Hra je ke stažení pro operační systém iOS a Android. Bohužel se tvůrci rozhodli pro koncept free to play, takže na vás čeká spousta in-app plateb, bez kterých bude hra dost těžká.

logo-app UNKILLED MADFINGER Games Zdarma ANDROID logo-app UNKILLED PvP Zombie Shooter 3D Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat