Lenovo Phab Plus to zkouší se 7 palci u telefonu aktualizováno

Lenovo Phab Plus to zkouší se 7 palci u telefonu [aktualizováno]
2015-09-23T17:35:14+02:00
• 23. 9. 2015

Aktualizováno 23. 9.

Na český trh připlouvá phablet, nebo spíše tablet Lenovo Phab Plus, který byl představen začátkem měsíce. Kromě modelu Plus bude u nás dostupný běžný Lenovo Phab nabízející 6,98palcový HD displej, baterii o kapacitě 4250 mAh, 8jádrový procesor s 1 GB RAM a tloušťkou 8,9 mm.

PHAB Plus-Gun Metal-dulsim-06

Lenovo PHAB Plus je na českém trhu dostupný za cenu od 7 999 Kč včetně DPH, phablet Lenovo PHAB pak bude u nás od listopadu za cenu od 4 999 Kč s DPH.

Lenovo_PHAB Plus_01

Původní článek 1. 9.

Pro odvážlivce si společnost Lenovo nachystala jeden docela zajímavý kousek s názvem Phab Plus. Telefon získal certifikaci od čínského regulačního úřadu v červnu a až teď byl oficiálně představen. Model bude jednoznačně vystupovat z řady svým displejem, který ho zařazuje do skupiny mezi takzvané phablety. Výrobce prozatím neoznámil celosvětovou dostupnost, avšak k tomu může dojít až v následujícím období.

Phab Plus

Přední panel zabírá 6,8palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů (324 PPI) a ještě také 5megapixelová kamerka. Pod kapotou najdete osmijádrový procesor Snapdragon 615 taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, grafický čip Adreno 405 nebo 2GB operační paměť RAM. Základní úložiště pojme 32 GB dat, ale nezapomnělo se ani na slot pro paměťovou microSD kartu. Z rozměrů stojí za zmínku tloušťka 7,6 mm či hmotnost 220 gramů.

Záda nesou 3 500mAh baterii a 13megapixelový fotoaparát s duální přisvětlovací LED diodou. Softwarovou stránku dostal na starost systém Android ve verzi 5.0 Lollipop ukrytý pod nadstavbou Vibe UI. Mezi zbývající prvky výbavy například patří funkce dual-SIM, WiFi, GPS, Bluetooth, podpora Dolby Surround Sound Atmos nebo sítě 4. generace. Nakonec barevné varianty budou čtyři (šedá, modrá, růžová, stříbrná) a prodejní cena lehce přesahuje 400dolarovou hranici (tj. cca 9 632 Kč bez daně).

Zdroj: gadgetblaze.blogspot.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat