Hangouts 5.0 – GIFy opět fungují, jak mají

Hangouts 5.0 – GIFy opět fungují, jak mají
2015-09-27T11:56:51+02:00
• 27. 9. 2015

Velká řada uživatelů nebyla příliš nadšená z toho, že aplikace Hangtous přestala přehrávat GIF jako takový, přímo ve zprávě. Nyní se zpět vrací časy, kdy funkce automatického přehrávání GIFu ve zprávě byla, což jistě potěší většinu uživatelů této aplikace. Nicméně má to jeden malý háček.

nexus2cee_WCAOueb-Imgur

Nutno kliknout na GIF pro jeho přehrání.

Aktuálně, ve verzi 4.x pro Android, je posílání GIFů k ničemu. Aplikace snímek nahraje a pošle jako statický, což vlastně ničí veškerou zábavu, která z vtipné animované sekvence snímků vzniká. A kde že je to malý háček? Ve verzi aplikace Hangouts.

Nová funkcionalita bude pravděpodobně dostupná až ve verzi 5.0. A další problém vzniká tehdy, pokud uživatel s verzí aplikace Hangouts 4.x pošle GIF na adresu uživatele aplikace Hangouts 5.0. Obrázek tak dorazí statický a všechna zábava je fuč stejně tak rychle, jak započala.

To by ale neměla být jediná novinka v rámci Hangouts 5.0. Sice se majitelé iOS už dočkali, ale pro Android se má jednat o zásadnější aktualizaci. Dle zahraničního redaktora Dereka Rosse se máme těšit na Hangouts bez záseků. Údajně se pracovalo na plynulosti a pohodlném používání. Aplikace by neměla zaváhat u jakékoliv operace. Nová verze by měla být dostupná během týdne.

Zdroje: androidpolice.com, plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat