Cerberus vám zruší licenci, pokud jste ji vyhráli

Cerberus vám zruší licenci, pokud jste ji vyhráli
2015-08-24T15:50:02+02:00
• 24. 8. 2015

Aplikace Cerberus je známá díky tomu, že dokáže zachránit váš telefon, pokud jste ho ztratili, anebo vám byl odcizen. V poslední době to však s touto společností nevypadá nijak dobře, vše se tak děje po změně ve vedení. Na internetu se si stěžují tisíce uživatelů na to, že jim byl zablokován účet, přičemž již nemají nárok na vytvoření dalšího účtu, protože cerberus blokuje i IMEI zařízení ze zablokovaného účtu.

cerberus

Další novinkou, která nepotěší desítky tisíc uživatelů, je ta, že se společnost rozhodla zrušit všem uživatelům licenci, pokud ji vyhráli v soutěži, anebo ji dostali zdarma. Licence skončí po třech letech od doby, kdy jste ji aktivovali. Jedná se o další krok proti vlastním uživatelům, což je opravdu hanebné. Zdá se, že novému vedení záleží více na penězích, než na vlastních uživatelích a použitelnosti aplikace. Pokud máte licenci zakoupenou, pak můžete být prozatím v klidu. Dle spekulací stovek uživatelů dojde k tomu, že společnost po čase zavede i jiný režim založený na placení za službu každý měsíc.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat