Nubia My Prague – první pohled video

Nubia My Prague – první pohled [video]
2015-07-08T21:18:07+02:00
• 8. 7. 2015
1

Dnes odpoledne proběhla světová premiéra nového modelu Nubia My Prague právě v našem hlavním městě. Já byl na místě a celou akci jsem bedlivě sledoval. Představení se konalo v kavárně Slavia, kterou měla společnost celou rezervovanou jen pro sebe. Dorazil i CEO společnosti a další jeho kolegové z Číny.

     2015-07-08 (7) 2015-07-08 (6)

Celou akci uváděla moderátorka Emma Smetana a to primárně v angličtině. Mluvilo se však i česky a čínsky. Celá prezentace byla zaměřena především na fotografické funkce telefonu Nubia My Prague, který byl představen. Ředitel vyzdvihoval krásy Prahy a ukázal také nádherné časosběrné video právě z tohoto města. Zvláště mě uchvátily noční záběry, jak dobře vypadaly. Na akci dorazila řada celebrit a také umělec, co umí malovat světlem, ze Španělska. Ten vás s jeho kolegou v temné místnosti nasnímal a vytvořil snímek. Výsledek můžete vidět na fotografii níže vpravo, kde můžete vidět mě.

IMG_9490 IMG_9487

Nyní k samotnému telefonu Nubia My Prague. Jeho design není nic originálního, na druhou stranu jeho zpracování je výborné a zařízení na mě velmi dobře zapůsobilo. Zpočátku jsem byl trochu zmaten ze tří tlačítek pod displejem, není totiž poznat, které z nich k čemu slouží. Zaujaly mě fotografické funkce, je jich totiž opravdu mnoho a nastavení je vskutku široké. Níže pak na videu můžete vidět první pohled.

IMG_9540 IMG_9537 IMG_9534 IMG_9533 IMG_9532

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Dobrý telefon

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat