Herní šílenost jménem The WUUUUUUUUUUUU

Herní šílenost jménem The WUUUUUUUUUUUU
2015-07-13T08:05:50+02:00
• 13. 7. 2015
1

Myslel jsem si, že dnešní mobilní hry už nový způsob ovládaní nenaleznou, opak je pravdou. Hra jménem The WUUUUUUUUUUUU přináší zcela nový zážitek, nikoliv ze hry, ale z jejího ovládání.

The WUUUUUUUUUUUU se ovládá tak, že musíte směrem ke svému telefonu vydávat zvuk wuuuuuu, čímž se kůl uprostřed pohybuje směrem nahoru a dolů. Jak jste jistě pochopili, hra využívá k ovládání mikrofon zařízení. Na levé straně se nachází část, odkud vycházejí podivná jednooká stvoření, přičemž se musíte snažit, aby se dostali na stranu pravou. Toho docílíte tak, že stvoření podržíte pohybem kůlu, aby stvoření mohla přejít na druhou stranu. Není to vůbec jednoduché, protože stvoření nejdou, ale skáčou.

unnamed_result

Ovládání kůlu je taktéž dosti náročné a chvíli si své hlasivky dosti zaměstnáte, než se vše naučíte. Každopádně musím autory pochválit za nápaditost, protože hraní této hry je opravdovou zábavou. Pokud se The WUUUUUUUUUUUU rozhodnete vyzkoušet, pak je lepší se zavřít někam do místnosti doma, nedoporučuji hru hrát někde v autobuse či na veřejném prostranství, abyste neděsili své okolí, anebo si případně nezařídili odvoz zdarma na nejbližší kliniku s psychicky labilními jedinci. Na videu výše můžete zhlédnout publikum, které se snažilo získat alespoň jeden bod.

Hra je ke stažení zcela zdarma pro operační systém Android.

logo-app The WUUUUUUUUUUUU headspider Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Martin Kozák

13. 7. 2015, 8:54

Ideální hra do mhd :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat