Další ročník ankety Mobilní aplikace roku odstartoval

Další ročník ankety Mobilní aplikace roku odstartoval
2015-03-03T09:30:57+02:00
• 3. 3. 2015

Hledají se nejlepší české a slovenské aplikace pro mobilní telefony a tablety. Pomozte najít ty nejlepší – nominujte je.

Patříte mezi ty, kteří používají aplikace v mobilu nebo tabletu? Líbí se vám některá natolik, že by neměla chybět ve finálovém boji o nejlepší aplikaci roku? Pokud jste objevili skvělou aplikaci od českých nebo slovenských vývojářů a chcete se o ni podělit s ostatními, nominujte ji v anketě Mobilní aplikace roku 2015. Stačí jen vyplnit formulář, který najdete na webu. Čas máte do 25. března. Své aplikace mohou nominovat i samotní vývojáři, provozovatelé či jejich výrobci.

obr_do_cl_1024x576

Cílem ankety je najít nejpopulárnější, ale i nápadité a inovativní aplikace pro mobilní telefony a tablety v různých kategoriích a upozornit na ně, a podpořit české vývojáře.

Aplikace můžete nominovat v následujících kategorií:

  • Aplikace pro lepší svět
  • E-commerce aplikace
  • Klientský servis
  • Média
  • Hry
  • Životní styl
  • Novinka roku
  • Tabletovka roku

Z nominovaných vybere odborná porota maximálně 20 aplikací v každé kategorii. O finálním pořadí a absolutním vítězi ankety rozhodne veřejnost prostřednictvím hlasování, které proběhne v období od 20. dubna do 20. května.

Mobilní aplikací roku se stává ta aplikace, která získá v hlasování absolutně nejvyšší počet hlasů. Kromě toho odborná porota vyhlásí nejúspěšnější projekty v kategorii Marketingová inspirace a Počin roku, což je novinkou letošního ročníku. Zároveň udělí další dvě ocenění Zvláštní cenu ExperienceU a Zvláštní cenu Blind Friendly, která je také nováčkem letošní ankety.

Slavnostní vyhlášení výsledků Mobilní aplikace roku 2015 se uskuteční 17. června na setkání COMUNICATION WEDNESDAY. Absolutní vítěz ankety získá bannerovou kampaň na serverech společnosti Internet Info v hodnotě 150 000 korun.

Hlavním partnerem akce je společnost T-Mobile. Partnery jsou ExperienceU a Blind Friendly. Mediálními partnery jsou Dotekománie.cz, Mobilenet.cz, Androidmarket.cz, Jablíčkář.cz, Applenovinky.cz, Letemsvětemapplem.eu, Lupa.cz, Root.cz, SmartMania.cz. Akce je uskutečněna v produkci společnosti Internet Info a pořadatelem je nezávislá podnikatelská síť TUESDAY Business Network.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat