Dotekománie doporučuje #76 – komfortní čtení zpráv s Feedly iOS, Android

Dotekománie doporučuje #76 – komfortní čtení zpráv s Feedly [iOS, Android]
2015-01-19T07:21:33+02:00
• 17. 1. 2015
1

Jestliže patříte k uživatelům, kteří své chytré zařízení používají i ke čtení nejrůznějších zpráv, měli byste vyzkoušet dnešní aplikaci. Služba Feedly patří k nejlepším a nejpopulárnějším RSS čtečkám, a to právem. Uživatelům nabízí skvělé funkce a díky své aplikaci budete mít zprávy neustále u sebe.

feedy

S aplikací Feedly získáte dobrý způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli nebo načerpat přehled o dění ve světě. Při přihlášení do aplikace se automatický provede synchronizace a aplikace vás klasicky provede základním nastavením.

 unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result

Aplikace obsahuje ovládací prvky, jako je např. vysouvací levý panel, kde naleznete seznam vámi odebíraných novinek ze zpravodajských serverů.  Pravý panel obsahuje zajímavé tipy na odběry podle tematického zaměření a taktéž nejdůležitější zprávy ze světa, bohužel se zde zobrazují pouze zahraniční zprávy, což určitě nepotěší uživatele neumějící cizí jazyky (angličtina, němčina, francouzština, italština a španělština). Mnohé potěší možnost nastavení, kde je položek velmi mnoho, a musím říci, že jsou povedené. Mezi nejlepší nastavení řadím možnost posouvání textu pomocí HW tlačítek hlasitosti, což se může hodit v zimním období, kdy máte na rukou rukavice a chcete si přečíst jeden delší článek.

 unnamed_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Feedly umožnuje provázání se službami Pocket a Instapaper, kam odkládáte zprávy pro pozdější přečtení. Skvělá věc je i nastavení tématu, kde je na výběr tmavý nebo světlý režim. Taktéž musím pochválit za nastavení procházení zpráv, kde se dá nastavit, zdali chcete zprávy procházet jako časopis s občasným zobrazením zprávy přes celý displej apod.

Feedly je dostupná pro operační systémy iOS a Android, přičemž za aplikaci nemusíte platit nic, poněvadž je vše zcela zdarma.

logo-app Feedly Feedly Team Zdarma ANDROID logo-app Feedly - Get Smarter Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Richard Prochazka

18. 1. 2015, 6:05

Čtečka naprosto skvělá, jen mi chybí offline.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat