Less.Mail – pohodlnější „psaní“ mailů na každém kroku

Less.Mail – pohodlnější „psaní“ mailů na každém kroku
2014-10-29T12:00:12+02:00
• 29. 10. 2014

V dnešní době poslat někomu zprávu přes email, je jednoduché a rychlé, že lepší už to skoro ani být nemůže. Právě tímto se zaobírají vývojáři u Robin Labs a napadlo je další možné řešení. Co říkáte na to, že byste si email nemuseli přečíst a přeci jen na něj odpověděli během krátké doby.

dt-lm3

Jak se určitě správně domníváte, půjde skutečně o novou aplikaci, jež bude pracovat s vašimi emaily, avšak trochu jiným způsobem, než jste byli doposud zvyklí. Nejen, že odpovídání na emaily bude nyní ještě snadnější a rychlejší, ale už nebudete muset zbytečně vstávat kvůli něčemu, co vás v danou chvíli vůbec nezajímá.

Na konci článku můžete nalézt video od tvůrců, ve kterém vám představí svoji novinku a názorně ukáží práci s ní. Ovšem nyní si ji trochu rozebereme a ukážeme si, jak funguje. Autoři tohoto projektu mají na svém kontě UI (umělou inteligenci) se jménem Robin, která se stará o vaši dopravní situaci a nabízí vám možná řešení, přičemž s vámi komunikuje na opravdu dobré úrovni. Nyní autoři použili Robina, pro chytré čtení vašich zpráv a jejich následné zpracování.

dt-lm2 dt-lm1

Aplikace má tedy v sobě zabudovanou poměrně dobrou UI pro plnohodnotné řešení vašich emailů s vaší minimální prací navíc. Určitě už jste sami pochopili, jak by celá aplikace mohla fungovat. Ona ovšem boduje nejen v přečtení vaší zprávy a následné poslouchání vás, co odepíšete zpět. Máte zde možnost zprávu odmítnout, přijmout nebo odpovědět, což sice není extra, kdyby za vás UI nevymyslela i odpověď. Ve videu se po prvních vteřinách odehrává toto:

Přijde email do telefonu a aplikace vás informuje o odesílateli a přečte vám jej. Odpověď zní „Ne děkuji. Ale odpověz jí zdvořile, že nemám zájem.“ Aplikace sama vyhodnotí vhodnou odpověď, přečte vám ji a s vaším svolením odešle.

V jiném případě můžete nadiktovat odpověď sami, nebo opět přidělit tento úkon aplikaci. Prakticky vaše práce se nyní omezuje jen na vaše rozhodnutí, a nikoliv na zbytečné trápení se s vhodnou odpovědí.

Aplikaci je ještě nyní ve stádiu vývoje a ještě není dostupná pro veřejnost. Ale můžete si o ni zažádat emailem, na oficiálních stránkách aplikace.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat