Dotekománie doporučuje #63 – AnyDence, popisujte věci jednoduše iOS, Android

Dotekománie doporučuje #63 – AnyDence, popisujte věci jednoduše [iOS, Android]
2014-10-11T13:30:15+02:00
• 11. 10. 2014

Máme zde další díl pravidelného seriálu Dotekománie doporučuje. Dnes se podíváme na aplikaci, která je nová a zasloužila si místo přímo v tomto seriálu kvalitních aplikací. Za vývojem aplikace stojí čeští vývojáři z 4USE s.r.o.

 unnamed (4)_result

AnyDence je aplikace, se kterou nebudete mít problém něco někomu vysvětlit na dálku. Je to nástroj k lepší komunikaci mezi lidmi, kteří potřebují jakkoliv zdokumentovat např. anotaci reálných věcí a různé situace. Všechny uživatele potěší i fakt, že je aplikace dostupná jak pro iOS, tak i pro Android.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

AnyDence funguje na velmi jednoduchém a účinném principu. Jestliže potřebujete cokoliv popsat, zapněte aplikaci, následně vám bude zobrazen přehledný návod, kde je vše dobře popsáno.  V momentě, kdy se rozhodnete založit nový projekt, bude vyžadováno ID jako jméno, po založení budete muset vytvořit ještě „předmět“ (obrázek) a taktéž jej pojmenovat. V další nabídce si můžete vybrat, zdali chcete použít obrázek z galerie nebo nějaký rovnou vyfotit a uložit jej z kamery. Další kroky už jsou jednoduché a pomocí špendlíků ukážete na místa, která chcete nějak popsat, špendlíky jsou navíc barevně rozlišeny podle typu. Když na daném místě podržíte prst, bude na místo přidán špendlík a zobrazí se vám nabídka s možnostmi, jak místo popsat, na výběr máte ze čtyř možností a to:

  • pomocí mikrofonu
  • pomocí jiného obrázku
  • pomocí videa
  • pomocí textového popisku

Nejjednodušší způsob musíte samozřejmě zvolit podle situace. Jakmile budete mít vše popsáno, vysvětleno, máte možnost sdílet daný popis s někým pomocí emailu, výsledek se bude dát prohlédnout přímo v prohlížeči, což je skvělé, jelikož aplikace nemusí být nainstalována na druhých zařízeních. Aplikace AnyDence nemusí sloužit výhradně k popisu pro ostatní lidi, AnyDence můžete využít taktéž jako zápisníček při stavbě, zápisník chyb a vad atd.

 

unnamed_result unnamed (3)_result

Pokud budete chtít něco vysvětlit a udělat to pouze jednou, tak vám musím AnyDence velmi doporučit, jelikož je to velmi dobrý nástroj. Aplikace je k dispozici ve dvou verzích – Lite, která má omezení v počtu dokumentů, které můžete vytvořit, plná verze vás vyjde na příjemných 39 Kč.

logo-app AnyDence Pro 4USE s.r.o. 1,73 US$ ANDROID   logo-app AnyDence Lite 4USE s.r.o. Zdarma ANDROID   logo-app AnyDence Pro Developer Zdarma iOS   logo-app AnyDence Lite Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat