DOOV V1 – další mobil s otočnou kamerou a uniklé specifikace

DOOV V1 – další mobil s otočnou kamerou a uniklé specifikace
2014-10-24T15:02:16+02:00
• 23. 10. 2014

Jsou to již dva měsíce, kdy byla oznámena spolupráce mezi slavnou čínskou videostreamovací webovou stránku, Tudou, DOOV mobile a Ni Ke Phone. Nyní se konečně dozvídáme více o této spolupráci a mimoděk byl zveřejněn i, ještě nedokončený, výsledek onoho projektu.

1-14101Z11935204 1-14101Z119152I 1-140QR34425403

Tento model má sice podnázev V1, ale podle všech nyní dostupných informací se jedná o ten samý jako DOOV Ni Ke. Ovšem ten byl představen již dříve, ale v černé verzi. Což by mohlo znamenat, že se pravděpodobně dočkáme nového telefonu přímo z Číny, který je projektem více firem, a světe div se, nevypadá vůbec špatně.

Jak si můžete všimnout, DOOV V1 je velice podobný telefonům od společnosti Ni Ke. Například kamera vypadá, že je podobná již známým modelům. Každopádně největším tahákem tohoto zařízení je jistě kamera, kterou můžete otočit až o 180°, přičemž rozlišení snímače by mělo být 13 MPx, ačkoliv jiné zdroje uvádějí možnou změnu ještě před oficiálním vydáním telefonu na trh nebo přímo speciální verzi telefonu.

Pokud jde o další specifikace, není na tom telefon špatně. Pravděpodobně by mohl obsahovat 1,5GHz čtyřjádrový procesor Mediatek MT6732, 2 GB RAM paměti, 16 GB vnitřního uložiště, 5″ HD displej a podporu TD-LTE, TD-SCDMA a GSM.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat