Perfektní grafika a výborně vypadající efekty – Sky Force 2014 iOS, Android

Perfektní grafika a výborně vypadající efekty – Sky Force 2014 [iOS, Android]
2014-09-24T09:45:58+02:00
• 24. 9. 2014
2

Hry k mobilním zařízením patří a dnes si ukážeme jednu, která si chválu rozhodně zaslouží.

 d1080cd956a9c0bd6f0a77f94d901c1f4a902476

Sky Force 2014 patří k vesmírným střílečkám, ve kterých ničíte a zabíjíte tisícovky nepřátel. Ve hře ovládáte malé letadélko, které bez přestání střílí. Vaším úkolem je úspěšně se probít k hlavnímu nepříteli na konci kola, který je mnohem silnější než vy a původní nepřátelé, disponuje také několika speciálními zbraněmi, o to více je souboj těžší a zábavnější.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result unnamed (12)_result unnamed (11)_result

Hra samotná obsahuje spousty možností, jak vylepšit váš zbrojní arzenál, čímž dosáhnete toho, že vaše zbraně budou účinnější, nebo úplně nové. Sky Force 2014 obsahuje i online žebříček, ve kterém soupeříte se svými přáteli, pro hráče na Androidu je ve hře připraveno získávání ocenění, těch je celkem 27. V každém hraném kole byste měli plnit úkoly, jelikož se vám díky tomu skóre znásobí. Musím taktéž vyzdvihnout grafiku hry, která je balzámem pro oči, grafika je opravdu jednou z hlavních předností hry, k tomu patří i skvěle zpracované efekty výbuchů atd., v tomto ohledu předvedli vývojáři skvělý kus práce a zaslouží obrovskou pochvalu.

unnamed (10)_result unnamed (9)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Sky Force 2014 je ke stažení pro oba systémy zdarma, ve hře najdeme různé in-app nákupy, o kterých ovšem musím říci, že vás k jejich kupování hra nijak netlačí a rozhodně si vystačíte i bez těchto nákupů.

logo-app Sky Force 2014 Infinite Dreams Zdarma ANDROID logo-app Sky Force 2014 Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jo tohle je pecka! Ještě bych doplnil, že kromě perfektní grafiky a efektů je perfektní i zvukový doprovod, kvůli kterému se opravdu vyplatí si nasadit sluchátka. Ohledně in-app nákupů bych zase doplnil, že nás do nich hra netlačí, ale jakmile se budete chtít probobojovat někam dále, tak se bez nich musíte obrnit velkou dávkou trpělivosti, protože abyste si vydělali na lepší power-upy, budete muset hrát jednodušší kola stále dokola. Ale u hry na takovéto úrovni rád vývojáře pár nákupy podpořím!

Ty výbuchy po chvíli hraní člověk cítí na vlastní …prst. Fakt to pálí :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat