Aplikace Rozvrh určená pro vysokoškoláky

Aplikace Rozvrh určená pro vysokoškoláky
2014-09-24T13:45:53+02:00
• 24. 9. 2014
3

Během těchto týdnů začíná mnohým lidem vysoká škola a s tím přichází i neustálé vyhledávání rozvrhu, učeben a profesorů, kteří vás budou učit. Máme pro vás zajímavý tip na aplikaci, se kterou budete mít rozvrh hodin neustále po ruce ve svém mobilu, bez jakéhokoliv neustálého zadávání osobního čísla, hesla atd. Autorem aplikace je Veronika Dudová.

unnamed_result

Rozvrh je originální název aplikace, která nabízí všem vysokoškolským studentům přehledné informace o jejich rozvrhu. Po otevření aplikace se vám zobrazí kolonka, do které je nutné při prvním přístupu zadat vaše přihlašovací údaje, přičemž nepotřebujete nikam zadávat své heslo, za to autorku velmi chválím. Následně budete mít k dispozici ihned po otevření tabulku rozvrhu se všemi potřebnými údaji, tj. čas začátku přednášky nebo semináře, aktuální týden lichý/sudý.

Nesmím zapomenout, že si můžete přidat více rozvrhů a jednoduše mezi nimi poté přepínat. Při kliknutí na předmět v rozvrhu se vám zobrazí přehled, ve kterém najdete informace o daném předmětu a také jméno vyučujícího. Většinu uživatelů potěší možnost umístit si na plochu widget, který ukazuje informace o nejbližších událostech.

unnamed (9)_result unnamed (8)_result unnamed (7)_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

logo-app Rozvrh Veronika Dudová Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Škoda, že nepodporuje MUNI…

Lukáš Guhl

VIP 9. 10. 2014, 22:07

Zkuste napsat vývojáři této aplikace email.

Bohužel z principu MUNI podporovat nejspíš ani nepůjde, máme vlastní informační systém který nedává žádné exporty :/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat