HTC One M8 for Windows – oficiálně a omezeně aktualizováno

HTC One M8 for Windows – oficiálně a omezeně [aktualizováno]
2014-08-19T16:45:16+02:00
• 19. 8. 2014

Aktualizováno 19. 8.

HTC skutečně představilo model One M8 se systémem Windows Phone 8.1. Specifikace se nijak neodlišují od verze s Androidem a dokonce nechybí ani kryt DotView. Bohužel smartphone HTC One M8 for Windows, což je celý oficiální název, je určen exkluzivně pro amerického operátora Verizon. Zatím se neví, jestli dostupnost bude rozšířena do jiných zemí.

2F0A8273

2f0a8270-1

Původní článek 17. 8.

HTC představilo svůj top model v březnu letošního roku. Podle posledních zpráv hodlá společnost představit HTC One M8 znovu, ale s jednou výraznou změnou. Ta nastane v operačním systému. Vedle zařízení s Androidem bude k dispozici také varianta s Windows Phone.

gsmarena_001 (1)

HTC One M8 s Windows Phone by se od svého protějšku s Androidem neměl lišit ani ve specifikacích. Telefon by tak měl být vybavený procesorem Qualcomm Snapdragon 801, který bude doplněn o 2GB operační paměti. Samozřejmostí bude také 5palcový displej s Full HD rozlišením. Neměla by chybět ani kamera s technologií Ultrapixel, nebo dvojice reproduktorů.

Na internetu se také objevily první snímky tohoto telefonu – jedná se o fotografie určené pro tisk. Z uniklých snímků si můžeme všimnout, že by model měl být skutečně totožný s tím, na který jsme si již zvykli. Každopádně na potvrzení těchto informací si budeme muset počkat do řádného představení.

gsmarena_001

HTC by mělo představit HTC One M8 s Windows Phone na události, která se bude konat 19. srpna. Budeme tak sledovat, zda se skutečně všechny informace potvrdí, a co dalšího si pro nás HTC připraví. Prozatím se můžete podívat na videopohled tohoto modelu s Androidem.

Zdroje: gsmarena.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat