Hudba Google Play – můžete odebrat jen 4 zařízení ročně

Hudba Google Play – můžete odebrat jen 4 zařízení ročně
2014-08-08T10:35:30+02:00
• 8. 8. 2014
2

Od 1. října minulého roku můžeme v naší zemi naplno používat Hudbu Google Play. Zároveň s zpřístupněním jsme se dočkali i neomezené služby Naplno, která je známá ve světě pod označením All Access. Aby nedocházelo k zneužívání jednoho uživatelského účtu například mezi uživateli, Google zavedl omezení týkající se počtu zařízení, na kterých můžeme streamovat hudbu.

2014-08-08 08.28.40_framed

Z deseti možných zařízení můžete mít jen čtyři smartphony nebo tablety. Kromě tohoto omezení nemůžete poslouchat skladby na dvou zařízeních současně. Zřejmě tato pravidla nestačila a Google se rozhodl pro zavedení další podmínky.

Během jednoho roku můžete odebrat jen čtyři zařízení bez ohledu na to, jestli se jedná o počítač, mobil nebo tablet. Nejedná se o úplnou novinku. Před nějakou dobou toto omezení zavedl, ale následně došlo ke zrušení. Nyní se vrací zpět a zřejmě se ho jen tak nezbavíme.

Screenshot (5)

Pokud patříte mezi běžné uživatele, kteří nestřídají třeba smartphony, tak se vás toto omezení nemusí dotknout. Pakliže rádi testujete například verze Androidu nebo vystřídáte za rok několik modelů, jako třeba redaktoři našeho webu, nastává problém. Hudba Google Play může být pro nás po nějakém čase takřka nepoužitelná.

Naštěstí existuje cesta, jak resetovat toto omezení s počtem odebraných zařízení. Stačí se obrátit na podporu Googlu a 24 hodin po zadání požadavku by mělo dojít k vynulování čítače ohledně odebraných mobilů, tabletů nebo počítačů.

Zdroj: androidpolice.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Dobře že existuje varianta domluvy a emailové žádosti. Lidi jsou na obou stranách a snad to pochopí. Zařízení střídám často a takto už jsme narazil na Floowie omezení zařízení pro čtení novin a časopisů. Pravidelně za pár týdnů napíši na podporu, aby mi vymazali počítadlo. Urguji je, ať přidají tuto možnost do nastavení uživatele (pracují na tom).

Libor Foltýnek

8. 8. 2014, 13:24

Super, už aspoň nemusím řešit, jestli Google Music nebo Spotify. Při mém počtu flashů ROM bych to vyčerpal za týden.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat