Huawei Honor 3C Play – pestrobarevná novinka

Huawei Honor 3C Play – pestrobarevná novinka
2014-08-26T15:35:27+02:00
• 26. 8. 2014
1

Před více než týdnem vzpomínaný model s názvem Honor 3C Play se stává skutečností. Jeho oficiální představení proběhlo právě dnes, kdy společnost Huawei odhalila tuto pestrobarevnou novinku. Některým může letmo připomínat levnější variantu iPhonu 5c, která nesklidila příliš velký úspěch na mobilním trhu. Nicméně nejpodstatnějším rozdílem bude nižší cena lákající mnohem větší obecenstvo.

honor-3c-play

Telefon vychází z Honoru 3C, který byl uveden v Číně už na začátku tohoto roku a opět půjde o zařízení do nižších pater střední třídy chytrých telefonů. V případě výbavy dochází pouze k potvrzení předchozích úniků. Přední část vyplňuje 5palcový IPS displej zaujímající rozlišení 1280 x 720 pixelů. Uvnitř si vydobyl místo čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM.

Úložiště o velikosti 4 GB lze rozšířit paměťovou microSD kartou. Zadní část zabírá kromě 8megapixelového fotoaparátu také 2 000mAh baterie. Honor 3C Play běží na systému Android ve verzi 4.4 KitKat s nástavbou Emotion UI 2.0. Dostupnost stejně jako oficiální cenu prozatím neznáme. Menší nadějí přímo pro náš trh může být podpora GSM sítí. Přesnější informace budou k mání od 2. září, kdy startuje prodej celkově čtyř barevných variant – černá, bílá, růžová a žlutá.

Zdroj: pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pedes88 Sim

26. 8. 2014, 22:13

Pěkný smartphone se zaměřením především na mladší ročníky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat