5 aplikací ze storu – Nezajímavější novinky pro Android z posledních dní

5 aplikací ze storu – Nezajímavější novinky pro Android z posledních dní
2014-08-06T14:21:45+02:00
• 6. 8. 2014

Po dalším týdnu jsme zde opět s naším tradičním seriálem 5 aplikací ze storu. Dnes se podíváme například na zajímavou novinku Over, která byla dříve dostupná pouze pro iOS.

Over

Tato aplikace byla původně dostupná pouze pro iOS. Uživatelé si ji natolik oblíbili, že se vývojáři rozhodli vydat verzi i pro Android. Pomocí Over můžete přidávat do svých fotografií nejrůznější texty s tím, že máte možnost výběru z mnoha hezkých fontů, různých rámečků pro text apod. Over stojí 20 Kč.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Over Over 0,99 US$ ANDROID

Atlas Web Browser

Před nedávnem představila společnost Google nový grafický styl, který získá další verze Androidu. Vývojáři na to zareagovali a postupně se snaží s předstihem vydávat aplikace, které tento grafický styl dodržují. Webovvý prohlížeč Atlas Web Browser vás může překvapit, jak skvěle může takový obyčejný prohlížeč vypadat. V něm najdeme moderní prvky, jako je vysouvací boční lišta, jednoduché barevné objekty a spousty dalších vylepšení. Prohlížeč je zdarma.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

logo-app Atlas Web Browser NextApp, Inc. Zdarma ANDROID

RAM Manager

RAM Manager není žádnou novinkou, ale stojí za ním mladý vývojář z České republiky. RAM manager vám pomůže s kontrolou vaší paměti RAM. Pokud se vám například nějaké hry kvůli nedostatku RAM sekají, tak vám tato aplikace velmi pomůže díky různým profilům pro RAM. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že tato aplikace je velmi dobrým pomocníkem a opravdu při nedostatku paměti velmi zrychlí systém/hru. RAM Manager Pro je nyní ve slevě za 25 Kč z původních 115 Kč, proto s koupí nezahálejte.

unnamed (9)_result unnamed (8)_result

logo-app RAM Manager Pro Juwe11 4,84 US$ ANDROID

Digify

Ke dnešním chytrým zařízením patří sdílení, které často nemusí být pohodlné, kvůli zdlouhavému proklikávání. Aplikace Digify vám pomůže se sdílením souborů, kterým můžete následně určit, jak dlouho budou druhé straně k dispozici apod. Digify se velmi hodí pro situace, kdy nechcete, aby byl soubor sdílen neustále. Umožňuje sdílení, které si můžete časově omezit a následně nechat soubor automaticky smazat za určitý čas, nebo v některý určitý den. Digify je ke stažení zcela zdarma.

unnamed (7)_result unnamed (6)_result

logo-app Digify: Confidential sharing Digify Inc Zdarma ANDROID

Murtastic

Android nabízí skvělou možnost živých tapet, které obsahují animace a různě se pohybují. Pokud si chcete vytvořit vlastní pohyblivou tapetu, tak musíte vyzkoušet aplikaci Murtastic. Pomocí ní zvládne vytvoření pohyblivé tapety každý a vše je velmi jednoduché. Při vytváření budete v Murtastic dostávat různé nápovědy, které vám s vytvářením pomohou. Aplikace je zdarma.

unnamed (4)_result unnamed (5)_result

logo-app Murtastic - DIY Live Wallpaper Chi Station Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat