LG Isai FL oficiálně odhalen

LG Isai FL oficiálně odhalen
2014-05-09T08:30:38+02:00
• 9. 5. 2014

Japonský operátor KDDI ve spolupráci se společností LG oficiálně představil dlouho očekávanou novinku nesoucí název Isai FL. Jihokorejský výrobce dokázal udržet informace pod pokličkou pouze do poloviny března a po krátkém čekání přišel nyní v plné kráse. Předchozí spekulace jsou tímto potvrzeny. Telefon především potěší vysoce kvalitním displejem, který nabídne vysoké rozlišení v podobě QHD.

LG Isai FL - přední část

Úhlopříčka displeje dosahuje na 5,5 palce s rozlišením 2560 x 1440 pixelů. Hustota pixelů překonala hodnotu 500, přesněji 538 PPI. Rozměry zařízení jsou 145 x 76 x 10,5 mm a hmotnost 160 gramů. LG Isai FL je vybaven čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801 (MSM8975AC), grafickým čipem Adreno 330, 2GB operační paměť RAM a 32GB úložištěm na uživatelská data. Ta je rozšiřitelná vložením paměťové microSD karty.

Na zádech najdeme 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a baterii o velikosti 3 000 mAh. Zadní část navíc doplňují tlačítka pro ovládání hlasitosti. Softwarovou výbavu dostal na starost systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Ostatní výbava zahrnuje podporu WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, LTE, infračervený port. Odolnost vůči vodě a prachu dokládá dodnes neupřesněná certifikace. Model Isai FL bude na trhu k dispozici ve třech provedení – modré, bílé a růžové za prozatím neznámou cenu.

LG Isai FL - zadní část

Zdroje: news.kddi.com, gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat