Hybrid stopwatch – skvěle sladěné do mnoha stylů

Hybrid stopwatch – skvěle sladěné do mnoha stylů
2014-05-06T09:50:17+02:00
• 6. 5. 2014

Aplikace Hybrid stopwatch je jedna z mnoha v Obchodu Play, jež vám umožní měřit čas. Samozřejmě to není vše. Hlavním tahákem je její vzhled a možnosti.

stopky1

Tím prvním zmíněným tahákem je vzhled, jenž může mít mnoho barev, popřípadě lze zvolit k dané barvě světlé nebo tmavé schéma. Možnosti schémat vám ukáži později s hlavním nastavením.

Aplikace má 4 plochy, které se rozdělují na hlavní a jejich pomocné. K stopkám se váže plocha Kola. Právě zde je další tahák, který tato aplikace umožňuje. Změřená kola můžete sdílet či uložit. Možnosti sdílení jsou různé podle aplikací, které máte nainstalované ve svém zařízení.

kola1

Další hlavní plocha je Časovač. Prakticky běžný odpočet času doplňuje pouze jeho pomocná plocha. Na ní si můžete nastavit bezpočet časovačů, které můžete pojmenovat, abyste je snadno rozeznali od sebe.

odpocet1   timer1

Nyní nám zbývá pouze nastavení. Jak jsem již zmínil, možností výběru schématu je opravdu mnoho. Ovšem také nastavení samotné vývojáři nenechali bez povšimnutí. Můžete si zde nastavit obraz, zvuky, upozornění, dotyky a mnoho dalšího.

schema   set-device

Aplikace je v češtině a dostupná pro Android od verze 2.0 a vyšší.

logo-app Stopky Časovač Javier Salmona Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat