Pressy dorazí do prodeje už koncem dubna

Pressy dorazí do prodeje už koncem dubna
2014-04-18T11:40:32+02:00
• 18. 4. 2014
1

Necelých 30 000 zájemců, kteří v loňském roce přes server Kickstarter finančně podpořili projekt se jménem Pressy, může během několika následujících týdnů očekávat jeho dodání. Pro vznik tohoto nápadu bylo potřeba vybrat 40 000 dolarů, jenže hranice se nakonec zastavila na úctyhodných 695 tisících dolarů (tj. cca 13,8 mil. Kč). Tvůrci projektu slibovali první kusy už v březnu, jenže zpoždění způsobené výrobou posunuje oficiální start prodeje až na konec dubna.

Pressy

Pod obchodním označením Pressy si můžete představit jednu fyzickou klávesu na sluchátkovém konektoru, kterou po vložení do zdířky nadefinujete dle vlastní libosti prostřednictvím mobilní aplikace. Uživatelé nemají na výběr pouze jedno stisknutí, neboť doplněk dokáže reagovat na počet a délku samotného stisknutí. Nicméně na velký zájem uživatelů zareagovala i společnost Xiaomi. Ta představila takřka totožné příslušenství se stejnými funkce, akorát pod názvem MiKey a za několikanásobně nižší cenu.

Jak jsme již zmínili, březnové datum nebylo dodrženo, ale nově vydaná zpráva vše udává na pravou míru. Výrobce z neuvedených důvodů spustil výrobu až nyní, takže prvních 40 000 kusů bude dostupných 28. dubna. Do prodejního balení bylo navíc přidáno miniaturní pouzdro, kterým Pressy připnete na kabel od sluchátek, nebo jej použijete jako klíčenku. Nakonec cenovka začíná na 27 dolarech, přičemž poštovné do České republiky vyjde na 5 dolarů, tedy celkem 32 dolarů (tj. cca 636 Kč).

Pressy - pouzdro

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat