Goclever uvádí Quantum 400 na český trh

Goclever uvádí Quantum 400 na český trh
2014-04-30T14:20:37+02:00
• 30. 4. 2014
1

Opětovného rozšíření se dočkala řada chytrých telefonů s názvem Quantum od polské společnosti Goclever. Telefon potěší bohatou variabilitou, za kterou vděčí nejen široké nabídce barevných rámečků dodávaných v prodejním balení. Model Quantum 400 bude cenově dostupné zařízení zapadající díky specifikacím do nižší střední třídy a především zaměřené na mladší uživatele bez velkých nároků na vnitřní hardwarovou výbavu.

quantum-400-colour-concept_basic_white

Novinka disponuje 4palcovým IPS displejem zaujímající rozlišením 800 x 400 pixelů. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Broadcom VideoCore IV a operační paměť RAM o velikosti 512 MB. Interní paměť v základu dosahuje na hranici 4 GB, přičemž navýšení až o dalších 32 GB zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu. Zadní část nabídne pouze 2megapixelový fotoaparát společně s 1600mAh baterií.

Zbývající výbava například zahrnuje přední 0,3MPx kamerku, podporu funkce dual-SIM, GPS, A-GPS, GLONASS, FM rádio. Softwarovou stránku dostal na starost předinstalovaný systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Devítidílná sada v prodejním balení obsahuje barevné rámečky vyrobené z gumy, zadní panely a ochranné folie na displej. Nakonec doporučená cena se vyšplhala na 2 599 Kč vč. DPH.

quantum-400-colour-concept_fig quantum-400-colour-concept

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Smola

30. 4. 2014, 15:33

Tak zrovna společnost GoClever by se radši měla z našeho trhu stáhnout a vyrábět třeba brikety do kamen, protože jedině tam takové šunty, co tato společnost produkuje patří. ;D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat