Nové konferenční stolky s Androidem začnou dobývat USA

Nové konferenční stolky s Androidem začnou dobývat USA
2014-03-04T13:00:23+02:00
• 4. 3. 2014

Projekt PixelSense od společnosti Microsoft můžete znát pod dřívějším označením Surface, kde se platforma Windows dostala do konferenčních stolků s dotykovým displejem od společnosti Ideum (zajištění designu) a 3M (zajištění technologií). V tomto roce obě firmy slibují, že zcela totožná zařízení se dočkají podpory systému Android.

Ideum 3M (1)

Tablety obrovských rozměrů v podobě konferenčních stolků mají zaujmout především provozovatele restaurací, kaváren, barů, hotelů, dětská muzea, nemocnice nebo školy. Dvě dostupné verze jsou rozlišeny 32 a 46palcovou úhlopříčkou displeje s Full HD rozlišením. Panel se 60 dotykovými body pohání čtyřjádrový procesor Core i7 od Intelu taktovaný na 3,7 GHz, 16GB operační paměť RAM spolu s 500GB interní pamětí.

Ideum 3M (2) Ideum 3M (3)

V současné době softwarovou výbavu zajišťuje Windows 8, který později bude doplněn o zmiňovaný Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Jejich výroba bude probíhat ve Spojených státech, kam prvně také přijdou na trh za cenu začínající na hranici 6 950 dolarů (tj. v přepočtu 137 853 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat