Evleaks odhalil Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Evleaks odhalil Samsung Galaxy Tab 4 7.0
2014-03-27T13:30:52+02:00
• 27. 3. 2014

Koncem dubna tomu bude rok, kdy Samsung oficiálně představil model Galaxy Tab 3 7.0 a jeho nástupce zřejmě spatří světlo světa ve velmi brzké době. Známý zdroj Evleaks na sociální sítí Twitter totiž odhalil údajnou finální podobu této připravované novinky, o které unikly očekávané specifikace již v polovině minulého měsíce. Jihokorejský výrobce bude samozřejmě chtít navázat na úspěšnou vlnu z předchozí generace.

Samsung Galaxy Tab 4.0 White

Mikrofon na černé variantě může naznačovat, že jedna z dostupných verzí možná nabídne i slot na SIM kartu pro uskutečnění telefonních hovorů. Ve srovnání s předchozí generací lze na obou stranách zpozorovat o něco tenčí rámečky. Výbava uvnitř projde menší obměnou, ale očekávat něco nadstandardního je předem zbytečné. Pro náročnější uživatele má Samsung připravenou produktovou řadu TabPro a NotePro .

Z předpokládaných specifikací si zaslouží zmínku 7palcový displej s rozlišením 1280 × 800 pixelů, procesor Snapdragon 400 od Qualcommu taktovaný na 1,4 GHz, 1GB operační paměť RAM, 8GB interní paměť, podporu microSD, 3MPX fotoaparát, 4450mAh baterii nebo Android ve verzi 4.4 KitKat. Nakonec po jeho boku přijdou na řadu i 8 a 10,1palcové varianty, jejíž vnitřní prvky se nebudou výrazně lišit.

Samsung Galaxy Tab 4.0 Black

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat