Olympijský hokej pod palcem Android,iOS

Olympijský hokej pod palcem [Android,iOS]
2014-02-12T18:13:56+02:00
• 12. 2. 2014

Před začátkem olympijských her jsme vás informovali o různých aplikacích, které pomáhají sledovat statistiky a výsledky. K zimním olympijským hrám patří bezesporu hokej. Ten začíná dnešním zápasem mezi Českou republikou a Švédskem, při této příležitosti se vám rozhodně bude hodit aplikace, která je zaměřená pouze na tuto disciplínu.

unnamed6

Za vytvořením aplikace stojí IIHF a jmenuje se Ice Hockey – Sochi 2014. Neměla by chybět žádnému opravdovému fanoušku hokeje. Ice hockey vám nabídne spousty statistik a navíc i detailní prohlížení dresů, ve kterých hokejisté nastoupí. Během nastavování si můžete určit týmy, které hodláte sledovat a přidat si k nim různá upozornění, aby vám neunikla žádná novinka.

Prohlížení rozpisu skupin a aktuálních zápasů, které se budou hrát, jsou samozřejmostí. Následně je u každého zápasu přehledně napsáno, kterému týmu v daném zápase fanoušci věří více. V nastavení si uživatel může zvolit, kdy má aplikace upozorňovat na události. Například při vstřelení gólu se vám v liště okamžitě zobrazí informace, který tým gól dal.

 unnamed5 unnamed3  unnamed2 unnamed1

Nezapomnělo se ani na osobní statistiky hráčů, kteří jsou seřazení od nejproduktivnějších. Patří zde i počty trestných minut, úspěšnost brankářů nebo počet přesilovek. Každý hráč i hráčka má u svého profilu zobrazenou fotografii a číslo svého dresu.

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci ženského hokeje, který ovšem nepatří mezi populární. Pro přepínání mezi muži a ženami je umístěno tlačítko v bočním menu. V aplikaci nalezneme mnoho informací a aktuálních zpráv z týmů, přičemž jsou k dispozici i fotografie. Aplikace je přizpůsobena i pro tablety.

logo-app Ice Hockey - Sochi 2014 IIHF Zdarma ANDROID logo-app Ice Hockey - Sochi 2014 Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat