LG představilo G Pro 2

LG představilo G Pro 2
2014-02-13T07:09:25+02:00
• 13. 2. 2014

Mohli jsme si myslet, že korejský výrobce si nechává všechna esa v rukávu až do začátku veletrhu MWC v Barceloně. V dnešních večerních hodinách místního času došlo na představení nového modelu nesoucí název LG G Pro 2. Jeho předchůdce se vyznačoval velkým displejem a ani zde to nebude jinak.

LG_G_PRO_2_06

G Pro 2 disponuje 5,9palcovým zobrazovacím panelem s Full HD rozlišením. I zde najdeme funkci funkci KnockOn, která aktivuje displej, když na něj poklepeme prstem. Samotný design vychází ze současného top modelu LG G2, takže na zadní straně najdeme ovládací tlačítka pro hlasitost, která mají i další funkce.

Výkon zajišťuje Snapdragonem 800 od společnosti Qualcomm, jehož čtyři jádra pracují na taktu 2,26 GHz. K dispozici má rovnou 3 GB RAM. Na trhu se objeví ve dvou variantách – 16 a 32 GB. Nebude chybět ani slot na microSD kartu až do velikosti 64 GB. V oblasti konektivity najdeme LTE-A, Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth 4.0, SlimPort a microUSB.

Na zadní straně se nachází 13MPx foťák s optickou stabilizací obrazu OIS+. LG zde začlenilo funkci zajišťující ostření až po vyfocení snímku. Kromě těchto zajímavostí získává možnost natáčet videa ve 4K rozlišení nebo HD video se 120 snímky za sekundu. Přední strana je osazena 2,1MPx kamerkou pro videohovory.

 LG_G_PRO_2_04 LG_G_PRO_2_05 LG_G_PRO_2_01 LG_G_PRO_2_02 LG_G_PRO_2_08

Rozměry novinky jsou 157.9 x 81.9 x 8.3 mm a váha se zastavila na 172 gramech. Systém Android je ve verzi 4.4 KitKat. LG G Pro 2 obsahuje vyměnitelnou baterii o kapacitě 3200 mAh.

Společnost prozatím neupřesnila dostupnost tohoto modelu na trzích. Zůstává nám skryta i cena. K vidění bude na veletrhu MWC v Barceloně, který se bude konat poslední týden v únoru.

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat