Nokia Normandy se ukazuje u prodejce ve Vietnamu

Nokia Normandy se ukazuje u prodejce ve Vietnamu
2014-01-27T12:30:56+02:00
• 27. 1. 2014

Jeden z nejočekávanějších modelů tohoto roku od společnosti Nokia odhaluje ve své prodejní nabídce největší internetový obchod ve Vietnamu s názvem Gioididong. Pokud očekáváte možnou dostupnost nebo prodejní cenu, tak budete na úvod zklamáni, jelikož kromě základních specifikací stránka nepřináší zatím nic nového.

Nokia Normandy

Nokia Normandy pravděpodobně získá oficiální označení X a mělo by jít o první chytrý telefon finského výrobce se systémem Android. Konstrukční zpracování bude navazovat na modelovou řadu Asha, vyznačující se průměrnou až podprůměrnou výbavou. V případě této Nokie tomu nebude jinak, dostane 4palcový displej s rozlišením 480 x 854 pixelů.

Výkon zajistí dvoujádrový procesor Snapdragon 200 od Qualcommu s taktem 1 GHz společně s 512MB operační pamětí RAM. Základní interní paměť nabídne velikost 4 GB, ale tu ještě dále rozšíříte až o 32GB microSD kartu. Ostatní specifikace zahrnují 5megapixelový fotoaparát, funkci dual-SIM nebo operační systém Android s nástavbou podobající se Windows Phone.

Nokia Normandy

Až do této části jsou tedy všechny uvedené parametry potvrzeny z již předešlých úniků. Ačkoliv výpis u prodejce zveřejňuje i podporu všech aplikací od Googlu, tak na jejich skutečnou podporu bych raději zapomenul. Zda nešlo o pouhé zkopírování části vlastností od jiného Android zařízení, ukážou nejbližší týdny, kdy na veletrhu MWC v Barceloně lze očekávat první ukázku.

Zdroj: wmpoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat