Tablet Acer 10,1″ Iconia A3 s cenou od 249 €

Tablet Acer 10,1″ Iconia A3 s cenou od 249 €
2013-09-02T12:34:09+02:00
• 2. 9. 2013

Acer uvedl nový 10,1″ tablet Iconia A3 s operačním systémem Android Jelly Bean. K dispozici bude ve verzích WiFi a také 3G. Dostupnost je hlášena pro Afriku, Evropu a Střední Východ s cenou, která začíná na 249€.  Zobrazovací jednotkou je IPS displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Tablet také obsahuje, Acerem vychvalovaný, Dolby Digital Plus audio, který nabídne virtualizovaný 5.1 kanálový zvuk skrze připojené sluchátka. Běží na čtyřjádrovém cortex A7 procesoru taktovaném na 1,5 GHz. Další možností pro výběr je velikost interní paměti mezi 16 GB a 32 GB, která je dále rozšířitelná pomocí microSD karty. Součástí tabletu je 5MPx zadní fotoaparát, který umožňuje nahrávání videa v plném rozlišení.

Nový tablet Iconia A3 byl navržen zejména pro zábavu, multimédia, hry a práci s webem. Nabízí výdrž 9 hodin při přehrávání videa.

a3leadAcer IntelliSpin rozšiřuje plochu tabletu o funkci, která zajistí rozpoznání orientace, která je požadována také v poloze, kdy tablet ,,leží“.

Acer Touch WakeApp poskytuje uživatelům rychlý přístup ke svým oblíbeným aplikací přímo z řezimu spánku. Ideální vlastnost, pokud je tablet sdílen mezi více uživateli.

Konstrukce je cílena na snadné uchycení tabletu jednou rukou, což poskytuje hladký profil se zaoblenými hranami. Minimalistický design je zvýrazněn stříbrným profilem, který vyvažuje bílá část zadního krytu. S tloušťkou 10,15mm a hmotností menší než 600g je Iconia A3 snadno přenositelná a kdykoliv k dispozici.

Iconia A3 (WiFi) bude k dispozici v Evropě, Střední Východě a Africe začátkem měsíce října s předpokládanou cenou 249€, přičemž verze 3G by měla být k dispozici začátkem listopadu s cenou 299€.

Zdroj: engadget.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

IT manager s zálibou všeho s názvem Google nepříčící se značkám jako je Apple :)

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat