Populární klávesnice SwiftKey již podporuje zálohování a synchronizaci

Populární klávesnice SwiftKey již podporuje zálohování a synchronizaci
2013-08-21T14:14:05+02:00
• 21. 8. 2013

Alternativní klávesnice dozajista patří mezi největší výhody operačního systému Android, patří mezi ně například i populární SwiftKey. Ta se v nové verzi 4.2 dočkala hned několika změn k lepšímu. Automatickou zálohu a synchronizaci uložených slov mezi všemi zařízeními jste si již mohli vyzkoušet v minulý měsíc vydané betaverzi, nyní se však dočkali všichni uživatelé. Stačí se jednou přihlásit se svým Google+ účtem a veškerá vaše uložená slova a fráze budete mít dostupná v jakémkoliv telefonu i tabletu, kde se přihlásíte. V případě krádeže telefonu nebo vymazání dat tak o svůj slovník nikdy nepřijdete.

Screenshot_2013-08-21-12-07-02 Screenshot_2013-08-21-12-32-38 Screenshot_2013-08-21-12-08-19 Screenshot_2013-08-21-12-08-46

Mezi další změny patří i vylepšené předpovídání slov ve specifických textových polích, například při zadávání kontaktů. SwiftKey si již také dokáže zapamatovat interpunkční znaménka pro přesnější napovídání. Nezapomnělo se také na menší kosmetické změny, jako je například upravení nabídky nastavení nebo odstranění tlačítka .com při psaní webových adres.

Aplikace SwiftKey ve verzi 4.2 pro telefony a tablety je v tuto chvíli navíc dostupná s 50% slevou po omezenou dobu. Pokud však s koupí stále váháte, můžete si vyzkoušet bezplatnou 30denní verzi.

logo-app SwiftKey Keyboard SwiftKey Zdarma ANDROID logo-app SwiftKey Tablet (Legacy) SwiftKey 4,68 US$ ANDROID logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat