Sony Xperia i1 (Honami) na oficiálních renderech aktualizováno

Sony Xperia i1 (Honami) na oficiálních renderech [aktualizováno]
2013-06-30T17:31:30+02:00
• 30. 6. 2013

Aktualizováno 30.6.

Zřejmě se brzy dočkáme nového smartphonu z dílny Sony. Možná se tak stane na připravované akci ve Francii, ale to není ještě jisté. Prozatím jsme měli k dispozici údajné fotografie, ale nyní web GSMArena přichází z oficiálními rendery, které se jim podařilo získat. Na nich můžeme vidět, že se ve společnosti rozhodli k zakulacení rohů. Navíc na pravé straně se nachází tlačítko pro zhasínání a vypínání displeje, které je umístěno více na střed. Zřejmě se objevuje i spoušť fotoaparátu, což by mohlo naznačovat, že se bude jednat o fotomobil. Podle spekulací má být Xperia i1 vybavena 20MPx senzorem.

gsmarena_001 (14)gsmarena_005 (1) gsmarena_004 (2) gsmarena_003 (5) gsmarena_002 (6)

Původní článek 28.6.

Tento týden jsme se dočkali nového smartphonu od Sony s označením Xperia Z Ultra. Tento model rozhodně nezapadne mezi běžná zařízení, jelikož disponuje displejem o úhlopříčce 6, 4 palců. Nyní se ale ukazuje na fotografii další novinka, která byla doposud známa pod kódovým označením Honami. Mělo by se jednat o smartphone Xperia i1.

xperia-techtudo

Nečekejte zařízení s menším displejem, jelikož i v tomto případě japonská společnost sáhla po vyšší úhlopříčce. Na levé straně je Xperia Z Ultra s 6,4 palci a vpravo je Xperia ZQ s 5 palci, což je brazilská varianta ZL. Tato fotografie jasně říká, že se máme připravit na model, který převýší hodnotu 5 palců, přičemž odhaduji, že se bude jednat o 5,3palcový zobrazovací panel.

i12

Prozatím neznáme přesné specifikace, ale již delší dobu se odhaduje, že výkon bude dodáván se Snapdragonem 800 s taktovací frekvencí 2.3 GHz, který obsahuje 4 jádra Krait 400 a grafiku Andreno 330. Interní úložiště má mít 32 GB a kapacita baterie bude dosahovat na hodnotu 3000 mAh. Zbylé specifikace necháme stranou a počkáme si na oficiální uvedení. Předpokládá se, že se Xperie i1 dočkáme ve třetím kvartálu tohoto roku, aby Sony stihlo vánoční nákupní horečku.

Aktualizováno:

Nyní se objevily další fotografie připravovaného modelu Honami, které ukazují, že design vychází ze současného top modelu Xperia Z.

3

2

1 (1)

Zdroje: androidauthority.com, androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat