HTC M4: Unikla podoba menšího dvojčete HTC One

HTC M4: Unikla podoba menšího dvojčete HTC One
2013-05-02T10:30:20+02:00
• 2. 5. 2013
1

Před tím, než byla vlajková loď HTC One představena, spekulovalo se o ní, jako o modelu s kódovým označením M7. Nyní se na obzoru objevily další spekulace kolem připravovaného modelu HTC, který by měl vycházet právě z HTC One a vystupuje pod označením M4.

Zřejmě půjde o telefon střední třídy, který by měl disponovat displejem s uhlopříčkou 4,3 palce a rozlišením 720p. Oproti HTC One nabídne M4 nižší výkon. O ten se totiž postará „pouze“ dvoujádrový procesor, který ovšem bude doplňovat štědrá 2 GB RAM paměť. Baterie přijde s kapacitu 1700 mAh. Z HTC One nový model převezme UltraPixel technologii fotoaparátu.

HTC-M4

Pokud se tyto spekulace potvrdí, HTC by se mohlo vydat po podobné cestě jako Samsung s jeho modelem Galaxy S III  a Galaxy S III mini. Nabídnout tedy k vlajkovému modelu cenově dostupnější, menší model, který ale bude designově a technologicky vycházet z top modelu firmy.  Z logiky věci tak můžeme předpokládat, že HTC u M4 také využije marketingově zajímavou značku One, kterou již propaguje a bude propagovat, ať se děje, co chce.

Podle prvního dostupného obrázku to vypadá, že se M4 od One liší pouze menší mřížkou reproduktoru a jemně odlišným umístěním zadní přisvětlovací diody. Telefon by měl přijít s Androidem 4.2 Jelly Bean. Na trhu bychom se modelu M4 mohli dočkat někdy v létě letošního roku.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Vypadá skvěle. Přemýšlím, jak bych ho být HTC pojmenoval. HTC One- nevypadá dobře, One S (jako small) už je. One mini je obecné, ale je to v podstatě kopírování Samsungu…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat