CFO Googlu mírní nadšení z nadcházejících zařízení od Motoroly

CFO Googlu mírní nadšení z nadcházejících zařízení od Motoroly
2013-03-13T16:55:34+02:00
• 1. 3. 2013
1

Když Google koupil společnost Motorola, tak se začaly objevovat spekulace o nových Nexus smartphonech z dílny tohoto výrobce. Vznikaly kolem celé situace i vtipy, ale na nějaký čas vše utichlo. Nedávno se objevily projekty X Phone a X Tablet, které nasvědčují tomu, že obě firmy něco chystají.

Patrick-Pichette

Sem tam se objeví náznak, že je projekt v plném proudu a letos se můžeme těšit na několik zařízení, která nás ohromí. Už se dokonce objevují střípky kolem specifikací, ale zatím je nemůžeme brát zcela vážně. S blížící se konferencí Google IO se začíná zvyšovat celé nadšení a mnozí fanoušci takřka přešlapují na místě. Očekávání se zvyšují s každým dnem, ale nyní přišla studená sprcha přímo od CFO Googlu.

Patrick Pichette na konferenci Morgan Stanley Technology doslova řekl, že nadcházející modely od Motoroly nemají „wow“ efekt googlích standardů. Jakoby se snažil zmírnit očekávání, které je nyní kladeno na společnou práci obou firem. Navíc se k těmto tvrzením přidává i Dennis Woodside, který jednoznačně říká, že v současnosti budou představena zařízení, jež jsou plánovaná již nějakou dobu.

Dennis-Woodside

Může se jednat marketingové tahy, aby trochu uklidnili fanoušky, ale na druhou stranu si mohou vytvářet prostor pro nadcházející modely. Nyní je těžké cokoliv odhadovat, ale snad nás Google a Motorola nenechají dlouho čekat na zmiňovaná zařízení X Phone a X Tablet.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

no vypada to ze motorolu googl koupil jen tvuli patentum na obranu pred applem asik je vyhodnejsi prodavat nuxus od jine znacky nez od te vlastni myslim ze aby si firma mohla vydat referencni tel tak musi zaplatit nejakou dobrou palku googlu protoze jinak nechapu proc by kazdy vyrobce nemel primo svuj nexus (mysleno i podporovany googlem jako referencni) kdyz se tak dobre prodavaji

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat