Sony: Informace o Jelly Bean!

Sony: Informace o Jelly Bean!
2012-12-03T17:31:35+02:00
• 3. 12. 2012
2

Není mnoho výrobců smartphonů, kteří mají aktualizované všechny své telefony. Dobré jméno si dělá společnost Sony, která poskytla aktualizaci na Ice Cream Sandwich několika desítkám modelů z roku 2011 a 2012. Ještě lepší je, že v tomto úsilí nepolevuje a již dříve bylo známo, že letošní modely dostanou i Jelly Bean. Loňské Xperie jsou na tom o dost hůře, protože se oficiální cestou vidiny updatu nedočkají.

 

Mnoho z vás určitě zajímá, kdy dojde k uvolnění této hojně očekávané aktualizace. Odpovědi se dočkali fanoušci na jednom z Twitter účtu Sony, kde jim bylo upřesněno datum zveřejnění prvních informací, což bude v polovině prosince. Z vlastní zkušenosti se přikláním k tomu, že nejdříve se dočkáme testovací verze. Během února bude pravděpodobně uvolněný update na Jelly Bean pro Xperia T a následující měsíc pro další Xperie – S, P, U, Go a Sola.

Zdroj: xperiablog.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Jaroslav Dušek

3. 12. 2012, 20:14

Tak to jsem teda zvědav kdy mi zahlásí aktualizaci má Xperie S. Sice se říká že se Sony rozjíždí ale stále zaostává :-( ale co se týče designu tak to je jiná :-) Tak doufám a asi nejenom já že se Sony v Las Vegas pořádně pochlapí a konečně se vyrovnají konkurenci ;-)

Jan Havlík

3. 12. 2012, 19:41

*přikláním k TOMU

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat