První teaser na nový 4jádrový model Optimus G od LG

První teaser na nový 4jádrový model Optimus G od LG
2012-09-10T08:49:15+02:00
• 10. 9. 2012
1

Společnost LG na letošním veletrhu IFA v Berlíně příliš neexcelovala a své velké eso v podobě chystaného modelu Optimus G stále nechává k vidění pouze na uniklých fotografiích. V nedávné době se již objevilo první oficiální video z korejské dílny, kterým chce upozornit na příchod tohoto očekávaného zařízení.

Už první informace hovořily o velké věci, která by měla konkurovat velikánům, jakým bude iPhone 5 od Applu nebo jakým je Galaxy SIII od Samsungu. Podle snímků bude design celého smartphonu velmi čistý, ničím výrazný a zaujmout případné zájemce by měl především svými technickými vlastnostmi. Nakonec tedy své první dojmy můžete nabrat při zhlédnutí nejnovějšího videa na YouTube, které naleznete přiložené níže.

Zdroj: Pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

 Hm, nejvĕtším paradoxem ale je že toto první oficiální video je jen ve 360p ?! v dnešní dobĕ když právĕ už i mobilní telefony zvládají zobrazovat 720p video ?! No hlavnĕ že oni sami představili nový pĕtipalcový full hd displej který ani nestačili dát do tohoto modelu !

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat