Sony mění své rozhodnutí s aktualizacemi na Jelly Bean

Sony mění své rozhodnutí s aktualizacemi na Jelly Bean
2012-08-01T09:54:11+02:00
• 1. 8. 2012

Neuběhl ani týden od chvíle, kdy společnost Sony ve svém vyjádření tvrdila, že modely Xperia z roku 2011 nedostanou oficiální aktualizaci na nejnovější verzi Androidu 4.1 Jelly Bean. Dnešním dnem si majitelé těchto zařízení mohou částečně oddechnout, jelikož Sony v tomto směru dává zpátečku a pomalu bere své dřívější tvrzení zpět.

Poté, co produktový manažer z Velké Británie zveřejnil na Facebooku zprávu, že modely Xperia Arc S a Mini Pro nedostanou aktualizaci na nejnovější verzi operačního systému Android, mluvčí společnosti toto tvrzení vyvrátila krátkou zprávou na blogu Sony.

Minulý týden, během zasedání Q&A, poskytl tiskový mluvčí na naší Facebook stránce Sony Mobile GB chybné informace o Androidu 4.1 Jelly Bean pro zařízení Xperia z roku 2011.

Aktivně zkoumáme aktualizaci Androidu OS pro všechna zařízení, mezitím však pokračuje vydávání Ice Cream Sandwich pro smartphony Xperia S a modely z roku 2011, jak bylo plánováno.

Ačkoliv se zdá vyjádření nekonkrétní, tak zároveň nepatrně naznačuje, že společnost Sony ještě není zcela rozhodnuta, jak bude nakládat s Androidem ve verzi 4.1 u všech svých zařízení a bude nadále zvažovat možnost vypuštění aktualizace.

Na blogu také vedení Sony oznámilo aktualizaci na Ice Cream Sandwich pro některé letošní modely a především pro Xperii P. Dočkat bychom se jí měli v několika následujících týdnech.

Zdroj: TheVerge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat