Usmažte si iPad aneb vše ve jménu ničení video, foto

Usmažte si iPad aneb vše ve jménu ničení [video, foto]
2012-06-04T09:20:52+02:00
• 4. 6. 2012
6

Každý rok očekáváme, že výrobci představí nejnovější smartphony a tablety, které někdy berou dech. Vývoj se urychluje a nyní si můžeme například koupit mobilní zařízení, které má čtyři jádra (někdy i víc). Pokud chcete lepší obraz, zakoupíte si iPad 3, který disponuje extrémním rozlišením. Bohužel se tu najde řada lidí, kteří si daný tablet nebo smartphone nekoupí pro používání, ale pro zničení.

l_1394_grilling-ipad

S těžkým srdcem někdy sledujeme, jak se v prvních dnech prodeje objevují videa, kde se provádí test pádem. Cílem je zjiszit, zda mobilní zařízení vydrží pád z určité výšky a jak moc se poškodí. Pak je tu další typ lidí, kteří ničí drahé hračky jen s cílem pobavit se. Doposud jsme mohli vidět videa, kde třeba na iPad míří velmi výkonné lasery.

Pak tu existuje například Youtube kanál Blendtec, který znáte spíše pod větou Will It Blend? Zde jde hlavně o rozmixování čehokoliv na prach. Podobně jako v tomto videu.

Tyto činnosti jsou zřejmě již nudné a lidi je moc dobře znají. Proto se objevuje další možnost, jak zničit jakéhokoliv zařízení. Představujeme vám novou zábavu lidí, kterou je vaření se smartphony a tablety. Bohužel neslouží jako kuchařky, ale spíše jako hlavní ingredience různých receptů. Samozřejmě se výsledek nedá jíst a jediný cíl je opět zábava.

original_deepfriedgadgets06l_1831_fried-ipad

Jaké to je, dívat se na celkem drahá mobilní zařízená, která jsou takto nadobro znehodnocena? Není to trochu škoda? Možná se v tomto případě jedná spíše o umění, ale i tak by bylo lepší, kdyby je někdo používal smysluplněji. Máme tu také video, kde se iPad rovnou griluje.

Jedná se ještě o přiměřenou zábavu, nebo jde jen o rozmar moderní doby? Rozhodně by bylo lepší, kdyby je někomu věnovali. I u nás se těžce díváme na takovéto ničení. Co vy? Myslíte si, že se jedná o zábavu nebo to již přehánějí?

Zdroj: designboom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Doubravský

4. 6. 2012, 12:01

za dva roky se budou statisíce polorozbitých ipadů válet lidem v domácnostech, ipadů které dětem čmajzli kus dětství když si na něm hráli hry místo aby dělali něco co je dokáže skutečně nějak obohatit. Ipadů které budou mít mizivou hodnotu , a kamarádovi se je budou snažit střelit za 2000 se zatajením toho že ani za ty prachy už by to původní majitel v té době nekoupil ..

Jiří Doubravský

4. 6. 2012, 11:59

Ja si myslim ze hlavnim ucelem techto destruktivnich videi je prostá radost z toho když autoři mohou vidět ty stovky trapně protažených a ufňukaných xichtů natěšených faounsku kteri by za ten kus za rok zastarale elektroniky byli pri sve tuposti opravdu snad i prodat babicku, nebo babiccinu ledvinu, nebo svoji ledvinu …

Je to jen vec, ktera nema v zivote zadnou hodnotu a proto jsou smesne narky typu : meli to darovat do rozvojovyh zemi, nebo nejakemu super talentovanemu programatorovi ze slamnene chyse ktery se do te doby ucil programovat na ruskem scotu :-))) …

Peťa Shvecik

4. 6. 2012, 11:25

Ja nebrecim a o ipad nestojim, a kdyby jo uz ho mam doma ;) ale jde oto co ztoho clovek ma kdyz ho ugriluje nebo v mixeru rozmixuje. Pochopim teba crash test, ale tohle je jen vozeni se na vlne ciziho uspechu a nesmyslnem niceni veci, za ktere by treba nekteri lide mohli rozjmet i zivobyti (trochu s nadsazkou kdyby byl dotycny programator ale nekde v rozvojove zemi) ale chybi mu na toto finance a mimo to je to jako to co rikavala kazdemu diteti rozumna mamka a to: nerypej se vtom jidle, co by za to dali nekde lide na svete :-D je to vpodstate jako paleni knih, neni to zakazane ale dela to jen kulturni barbar :-D

Jsou to jenom věci, já bych pro to zase tolik nebrečel… za rok už to stejně opět nebude mít skoro žádnou hodnotu ;)

Osobně ale preferuji radši nedestruktivní disassembly videa, který mají alespoň nějaký smysl…

Peťa Shvecik

4. 6. 2012, 10:25

Na strane jedne jsou lidi co by dali za ipad cokoliv treba i ledvinu na strane druhe dva blbecci co ho tam pro zabavu nebo pro reklamu grilujou… co dodat…..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat