“Wake Up”– RIM se přiznal aktualizováno

“Wake Up”– RIM se přiznal [aktualizováno]
2012-05-01T07:10:47+02:00
• 1. 5. 2012

Minulý týden se rozjela diskuze nad zvláštním protestem před Apple Store v Austrálii. Nikdo nevěděl jistě, kdo si danou kampaň proti Applu objednal. Kolem celé akce se rozjel neuvěřitelný kolotoč zvěstí a povídaček. Dokonce i česká internetová média se nechala unést a tipovala, že za vším stojí Samsung. Spousta redaktorů a čtenářů si myslela, že daná akce souvisí s uvedením SGS III. Nasvědčoval tomu i odpočet na stránkách tohoto protestu (http://wake-up-australia.com.au/).

Wake-Up-RIM

Pokud si spočítáte datum z tohoto odpočtu, tak bude končit až 6. května, ale akce Samsungu je stanovena na 3. května. Následně Samsung vyvrátil spojitost s touto kampaní a ohradil se, že s ní nemá nic společného.

Nyní se ukazuje, že za celou akcí může stát výrobce RIM, jehož telefony znáte pod značkou BlackBerry. Nejedná se o oficiálně potvrzenou zprávu. Tato novinka vychází ze samotného kódu stránky s odpočtem. V ní se nachází část kódu, který se používá na oficiálních stránkách australské pobočky RIM BlackBerry.

wake-up-doubleclick

Takto to vypadá, že si kanadský výrobce chtěl ohřát polívčičku na rivalitě Samsungu a Applu.

Zdroj: slashgear.com


Aktualizováno:

Za akcí „Wake Up“ měl stát původně Samsung, ale nepřímý důkaz nasvědčoval tomu, že za vším stojí společnost RIM. Nyní se konečně objevil viník a přiznal se k celé akci. Zřejmě si nechtěl rozeštvat Samsung, který je nově největším výrobcem mobilů na světě. Nyní již můžeme oficiálně říct, že za vším stojí australská pobočka RIM (mobily BlackBerry):

We can confirm that the Australian ‘Wake Up’ campaign, which involves a series of experiential activities taking place across Sydney and Melbourne, was created by RIM Australia. A reveal will take place on May 7th that will aim to provoke conversation on what ‘being in business’ means to Australians.

Vše je směřované na odtajnění novinky tohoto výrobce, které proběhne 7. května. Zatím se neví, co přesně hodlá představit, ale kolují zvěsti o tom, že se bude jednat o systém BlackBerry 10.

Zdroj: slahshgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat