HTC Desire C na prvních fotografiích

HTC Desire C na prvních fotografiích
2012-05-10T17:30:17+02:00
• 10. 5. 2012
2

image

Na letošním MWC 2012 taiwanský výrobce HTC představil hned trojici novinek pokrývající všechny tři třídy. Od nadupaného čtyřjádrového HTC One X, tenkého dvoujádra One S až po telefon patřící do skupiny lowendů s návzem One V. Tentokrát se objevily první fotografie a také nové informace o další chystané novince tohoto výrobce. Ta by se měla jmenovat HTC Desire C.

Pokud čekáte opět nadupaný smartphone s vícejádrovým procesorem, výkonným grafickým čipem a vysokým rozlišením displeje, tak budete nejspíš zklamáni. Desire C se totiž svými parametry dostane dokonce do nejslabší třídy výrobce a bude se spíše snažit zaujmout svou cenou.

image image

Chystaná novinka by měla disponovat jednojádrovým procesorem s taktem 1GHz, 512 MB RAM, 3,2palcovým dotykovým displejem s rozlišením 480 x 320 pixelů a 4 GB vnitřní paměti. Bohužel zatím nejsou žádné informace o fotoaparátu, ale dle našich odhadů, zařazení telefonu do lowendů a nejčastěji používaného rozlišení fotoaparátů od HTC se opět dočkáme 5 Mpx . Telefon poběží na Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich doplněný o nadstavbu HTC Sense ve verzi 4.0.

Desire C by mohl být oficiálně představen koncem června. Na náš trh by se tak teoreticky mohl dostat koncem letních prázdnin, či začátkem nového školního roku. Pokud však bude chtít mít alespoň nějakou šanci uspět, bude muset zvolit hodně rozumnou cenu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Název Desire C je nejméně pravdiví, nejvíce pravdiví je Wildfire C a pak Golf. Pochybuji o tom, že by HTC navrátilo starý název, který už nechce používat.

Za 3500 korun to bude dobrý stroj. Přes 4000 korun už nic…..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat