Úspěch telefonů Sony Ericsson

Úspěch telefonů Sony Ericsson
2012-02-15T07:04:54+02:00
• 15. 2. 2012

Dnes se na stránkách Sony Ericssonu objevila nepřekvapující zpráva o udělení čtyř cen za design v oblasti telekomunikací. Ceny se udělovaly v Hannoveru na prestižní akci zvané iF Design Awards 2012, kde prezentují světové firmy své produkty, které následně hodnotí porota. Vůbec nejlépe se umístila Xperia Active, což je zařízení s Androidem určené do extrémních podmínek. Za skvělý design, výběr materiálu, odolnost a funkce získal zlaté ocenění.

„Srdečně blahopřejeme Sony Ericssonu za první iF Gold Award. Xperia Active je funkční smartphone s velmi elegantním designem. Zejména pro sportovní uživatele je volbou číslo jedna, díky odolnosti vůči prachu a vodě, což z něj dělá zvláštní produkt“ říká Ralph Wiegmann, generální ředitel společnosti iF International Forum Design GmbH

Další ocenění získaly modely Xperia Ray a Mini Pro za podařený vzhled a použité materiály. Krom rodiny Xperie se také umístil hudební telefon Mix Walkman. Tímto skončila slavná éra komunikátorů Sony Ericsson, protože z dokumentů vyplývá, že do konce února bude Sony Ericsson patřit pod společnost Sony.

Zdroj: sonyericsson.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat