České aplikace pro iOS na jednom místě!

České aplikace pro iOS na jednom místě!
2012-02-25T10:37:32+02:00
• 25. 2. 2012
3

Pokud rádi podporujete české aplikace v App Storu, tak vás zajisté potěší poměrně krátkou dobu fungující webová stránka, na kterou jsem narazil při pročítání rozhovoru v týdeníku Ekonom, kde byl zveřejněn rozhovor se spoluzakladatelem TopApps.cz, Jiřím Pilařem. Ten se netají tím, že chce vlastnit lepší katalog než Apple. Má vůbec šanci na úspěch?

Ti z vás, kteří neustále něco hledají, nechce se vám prohlížet nekonečné kvantum aplikací nebo neznáte jen přesný název hledané věci v iTunes, tak zpozorněte, jelikož u nás vzniká nový intuitivnější katalog pro iPhony a iPady než má k dispozici samotná společnost Apple.

Na webových stránkách TopApps si na doporučení registrovaných uživatelů můžete prohlížet žebříčky aplikací z různých států, z více kategorií a prohlížet také ty nejhledanější či nejpoužívanější. TopApps myslí i na vývojáře, kde se jim nabízí napsat svůj necenzurovaný popis, může jej kdykoliv zeditovat a nebo přidat nové screenshoty.

Celý projekt funguje u nás od 11.11.2011 a výhledy do budoucna počítají s otevřením dalších poboček, třeba v  Rakousku, Německu atd. Já osobně držím palce, protože se snaží zpříjemnit chvíle někdy bezvýsledného brouzdání v iTunes.

Webové stránky TopApps!

TopApps.cz na Facebooku!

Dotekománie – iOS na Youtube!

Zdroj: TopApps.cz, Ekonom.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ja mel spise nutkani se vypsat a schytal to tento clanek :-)

Děkuji za vyjádření ;-) nešlo o recenzi, ale pouze o informaci, že něco takového u nás existuje :-)

Ja tedy nevim, ale je opravdu tak velky problem najit jakoukoliv aplikaci na AppStore? Od ceho jsou sekce. Navic aplikace se radi podle stazeni a ve vetsine pripadu plati, ze nejstahovanejsi aplikace obvykle nejsou spatne.

1. Zbezne jsem koukl na TopApps, kliknu na nejlepe hodnocene a na prvni strance same noname hruzy, ktere nema smysl ani stahovat, dalsi stranky to stejne.

Tim tak protireci tva veta tomu, co jsem nasel ja: „Ti z vás, kteří neustále něco hledají, nechce se vám prohlížet nekonečné kvantum aplikací nebo neznáte jen přesný název hledané věci v iTunes“. Bohuzel, ja tam vidim jen samy zbytecny odpad.

2. Co se tyce nejvice stahovanych veci, na to staci opet AppStore v iDevice/iTunes. Zebricky jinych statu jsou otazkou 2 kliknuti v iTunes.

Na informace o kvalitnich aplikacich tu mame AppShopper (tolik anglictiny tam neni) a na informace o novinkach na hernim poli, tu mame TouchArcade nebo IGN.

3. Co se tyce sekce Dle ploch uzivatelu. Tam bude hodne zalezet, jak velkou zakladnu uzivatelu dokazi vytvorit. Aby i to razeni aplikaci bylo relevantni.

4. Abych jen nekritizoval. Jedina sekce, ktera se mi opravdu libi, jsou ceske aplikace. Rad se dozvim, ze moje oblibena aplikace je od ceskeho developera a rad podporim nase. Ale i na to je aplikace Ceske aplikace na AppStore za 0,79€

Abych to shrnul. Na prvnim bodu se ucrite zapracovat da, aby zde byly zobrazeny zajimavejsi aplikace a ne kdejaky odpad. U druheho bodu bude zalezet na lidech, zda uprednostni tento web pred AppShoper a nebo zvoli iTunes, ktere maji v PC. Trojka opet bude zalezet na lidech, ktere nalakaji. Zbytek mi prijde ok. Jen mala poznamka k recenzim, prezil bych delsi :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat