Aktualizace Skype: Sdílení souborů a další novinky

Aktualizace Skype: Sdílení souborů a další novinky
2011-12-13T22:02:55+02:00
• 13. 12. 2011

Od dnešního dne je k dispozici v Android Marketu nová aktualizace oficiální aplikace Skype. Tentokrát se nese ve znamení sdílení mnoha typů souborů, drobných grafických změn, rozšíření podpory pro Tegra 2 zařízení a navýšení počtu podporovaných zařízení.

Aktuální verze aplikace 2.6 přináší možnost sdílení souborů mezi uživateli. Nyní můžete posílat obrázky, videa, ale i další soubory z vašeho telefonu. Všimnout si můžeme i inovované grafiky, kterou můžeme zpozorovat už na úvodní stránce aplikace. Vítanou novinkou je i nová položka nastavení, která umožňuje automatické přihlášení při spuštění aplikace.

Jak již bylo řečeno, aktualizace se konkrétně dotkla i majitelů zařízení, která jsou poháněna platformou Tegra 2. Nová verze Skypu jim totiž přináší vylepšenou kvalitu videa.

Také seznam podporovaných zařízení se nám trochu rozrostl. Přibyly především nejnovější modely Motoroly, a to Droid Razr a Droid 4.

Aktuální verzi aplikace můžete stahovat zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat