LG Wink – 3 dotykové novinky pro mladou generaci

LG Wink – 3 dotykové novinky pro mladou generaci
2012-09-30T14:03:25+02:00
• 3. 8. 2010

Jihokorejec představil tři nové dotykové telefony spadající do generace Z. Tedy dotykáče určené především pro mladé uživatele. Konkrétně to znamená, že jsou určeny pro lidi narozené po roce 1990.

Tyto tři dotykové novinky spadající do jedné řady, mají velmi podobné funkce. Wink Řada přichází s širokou podporou sociálních sítí, vylepšenými hudebními funkcemi, 3,5 mm jackem, podporou microSD karet a 2MP fotoaparátem. Pojďme se na jednotlivé zařízení podívat.

LG Wink T300

První z představených telefonů je jakousi základní verzí řady Wink. Z celé této série je také nejmenší a nabízí také nejméně funkcí. Telefon připomínající LG KP 500 má 2,4 palcový QVGA dotykový displej a příjemné rozměry, umožňující zapadnutí do kterékoliv kapsy.

LG Wink Style T310

Druhá novinka, která nám byla představena, se snaží zaujmout svým vzhledem. Na přední straně je 2,8 “ LCD dotykový displej. Wink Style bude dodáván v několika barevných variantách.

LG Wink 3G

Poslední představený nováček je vybaven na víc i podporou 3G, které umožňuje rychlejší připojení a přenos dat. Kromě toho má také pokročilé e-mailové funkce využívající nejnovější push technologie, které okamžitě upozorní uživatele na nový email. Dotykový displej je stejný jako u modelu předchozího a aní zde nenajdeme hardwarovou QWERTY klávesnici.

Wink řada se nám na trhu objeví již v polovině srpna. Nejdříve se dočká Evropa a Střední východ. Následovat bude Latinská Amerika a další Asijské země. Přesná cena prozatím stanovena není, ale bude se pohybovat velmi nízko.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat